سالاد کلم کشمش یک پیش غذای خوشمزه و سبک است که مناسب جشن های تولد و مهمانی های خود مانیست.طرز تهیه ی این سالاد پرطرفدار را در دخترانه یاد بگیرید.
مواد لازم :
کلم سفید خرد شده | ۵۰۰ گرم |
ذرت پخته | ۲ پیمانه |
کشمش پلوییی | نصف پیمانه |
هویج رنده شده | ۱ پیمانه |
کالباس خرد شده | ۳۰۰ گرم |
سس مایونز | ۲ پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سالاد کلم و کشمش رستورانی :
در ظرفی بزرگ کلم ،کالباس خرد شده ،ذرّت و هویج رنده شده را مخلوط کرده ،سپس کشمش هایی که از قبل شسته و خیس کرده اید صاف کرده و با مواد مخلوط کنید.
حالا در ظرف دیگر سس مایونز ،آبلیمو ،روغن زیتون و نمک و فلفل را مخلوط کرده تا سس یکدست و یکنواخت بدست آورید بعد با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید چندساعت در یخچال بماند تا سس ها به خورد مواد بروند.
این پیش غذاي خوشمزه را درست کنید از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه سالاد سیب زمینی و لوبیا
نکته : میزان سس را می توانید طبق ذائقه ی خود کم یا زیاد کنید.
نکته : این میزان مواد برای ۱۰ نفر بعنوان پیش غذا کافیست.
نکته : حتما کشمش هارا از قبل پاک کنید و بشویید و حداقل یک ساعت خیس کنید تا کشمش ها نرم شوند.
نوش جان😋
این سالاد معرکست😋