آشپزی

طرز تهیه سالاد کلم و کشمش رستورانی

سالاد کلم و کشمش رستورانی

سالاد کلم کشمش یک پیش غذای خوشمزه و سبک است که مناسب جشن های تولد و مهمانی های خود مانیست.طرز تهیه ی این سالاد پرطرفدار را در دخترانه یاد بگیرید.

مواد لازم :

کلم سفید خرد شده۵۰۰ گرم
ذرت پخته۲ پیمانه
کشمش پلوییینصف پیمانه
هویج رنده شده۱ پیمانه
کالباس خرد شده۳۰۰ گرم
سس مایونز۲ پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد کلم و کشمش رستورانی :

در ظرفی بزرگ کلم ،کالباس خرد شده ،ذرّت و هویج رنده شده را مخلوط کرده ،سپس کشمش هایی که از قبل شسته و خیس کرده اید صاف کرده و با مواد مخلوط کنید.
حالا در ظرف دیگر سس مایونز ،آبلیمو ،روغن زیتون و نمک و فلفل را مخلوط کرده تا سس یکدست و یکنواخت بدست آورید بعد با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید چندساعت در یخچال بماند تا سس ها به خورد مواد بروند.
این پیش غذاي خوشمزه را درست کنید از آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه سالاد سیب زمینی و لوبیا

نکته : میزان سس را می توانید طبق ذائقه ی خود کم یا زیاد کنید.
نکته : این میزان مواد برای ۱۰ نفر بعنوان پیش غذا کافیست.
نکته : حتما کشمش هارا از قبل پاک کنید و بشویید و حداقل یک ساعت خیس کنید تا کشمش ها نرم شوند.

نوش جان😋

+1
2
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “طرز تهیه سالاد کلم و کشمش رستورانی

  1. تصویر آواتار سارا گفت:

    این سالاد معرکست😋

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.