شیرینی کشمشی
عید نوروز و سفره هفت سین وشیرینی کشمشی کنار تنگ ماهی یک ترکیب نوستالژی وجذاب برای هرایرانی است، و سایت دخترانه عاشق بازآفرینی و تجدید خاطرات شیرین ، پس باما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را با هم مرور کنیم :
بیشتر بخوانید : طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی :
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سفید | ۱ لیوان سر خالی |
پودر قند | ۱ لیوان |
کره | ۱ استکان |
کشمش | ۴ قاشق غذاخوری |
وانیل | کمی |
طرز تهیه شیرینی کشمشی :
تخم مرغ و پودر قند را خوب میزنیم تا کشدار و کرمی رنگ شوند،بعد کشمش و وانیل را اضافه کرده مخلوط میکنیم و بعد کره را اضافه می کنیم در پایان آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا مواد سفت شود و کنار میگذاریم تا به اصطلاح ور آید.
دوباره مواد را مخلوط میکنیم تا کشمش ها ته نشین نشود بعد با استفاده از قیف و یا قاشق مواد را با فاصله در سینی فر به اندازه گردو میریزیم چون مواد کمی پهن می شود ،سپس سینی را در فر قرار میدهیم.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آرد
حرارت فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد
طبقه وسط
- مدت زمان پخت شیرینی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است.
- نکته : تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
- نکته : فرازقبل گرم باشد.
- نکته : کف سینی حتما چرب شودو یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
- نکته : کشمش ها را تمیزکنید و ده دقیقه درآب بخیسانید تا نرم شوند.
نوش جان😋