آشپزی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

عید نوروز و سفره هفت سین وشیرینی کشمشی کنار تنگ ماهی یک ترکیب نوستالژی وجذاب برای هرایرانی است، و سایت دخترانه عاشق بازآفرینی و تجدید خاطرات شیرین ، پس باما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را با هم مرور کنیم :

بیشتر بخوانید : طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی :

تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ لیوان سر خالی
پودر قند ۱ لیوان
کره ۱ استکان
کشمش۴ قاشق غذاخوری
وانیل کمی

طرز تهیه شیرینی کشمشی :

تخم مرغ و پودر قند را خوب میزنیم تا کشدار و کرمی رنگ شوند،بعد کشمش و وانیل را اضافه کرده مخلوط میکنیم و بعد کره را اضافه می کنیم در پایان آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا مواد سفت شود و کنار میگذاریم تا به اصطلاح ور آید.
دوباره مواد را مخلوط میکنیم تا کشمش ها ته نشین نشود بعد با استفاده از قیف و یا قاشق مواد را با فاصله در سینی فر به اندازه گردو میریزیم چون مواد کمی پهن می شود ،سپس سینی را در فر قرار میدهیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آرد

حرارت فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد
طبقه وسط

  • مدت زمان پخت شیرینی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است.
  • نکته : تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
  • نکته : فرازقبل گرم باشد.
  • نکته : کف سینی حتما چرب شودو یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • نکته : کشمش ها را تمیزکنید و ده دقیقه درآب بخیسانید تا نرم شوند.

نوش جان😋

+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *