آشپزی

طرز تهیه بیسکوئیت رول کاکائویی

طرز تهیه بیسکوئیت رول کاکائویی

بیسکوئیت رول کاکائویی :

یک شیرینی خوش طعم مناسب عصرانه که ترکیب دلپذیری با چای تازه دم و عطر هل ایجاد می کند.این شیرینی تقریبا مشابه بیسکویت طرد و شکننده وبسیار خوشمزه است.با ما همراه باشید تا باز هم سایت دخترانه شما را در عطر و طعمی سرمست کننده شریک کند.

طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

مواد لازم برای تهیه بیسکوئیت رول کاکائویی :

روغن یا کره۱ پیمانه
پودر قند۱ پیمانه
آرد الک شده۲ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کاکائو۱ قاشق سرپر غذاخوری
وانیلکمی
خلال گردو و بادامدر صورت تمایل برای بین رول

طرز تهیه بیسکوئیت رول کاکائویی :

ابتدا پودر قند و روغن را با همزن خوب میزنیم تا پوک شود تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه ميكنيم سپس مواد رابه دو قسمت تقسیم میکنیم در یک ظرف پودر کاکائو را اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید سپس روی یک پلاستیک فریزر لایه سفید را به قطر یک سانت باز میکنیم و بعد لایه کاکائویی را روی لایه قبلی باز میکنیم حالا به کمک پلاستیک فریزر به آرامي خمیر را لوله میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم ( میتوانیم در بین رول مغزبادام وگردو هم قرار دهید) بعد از تایم مورد نظر مواد را از فریزر خارج کرده و به صورت حلقه ای برش زده و در سيني فرروی کاغذ روغنی میچینیم ودر طبقه وسط فر قرار میدهیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه بیسکویت فندقی

نکته ۱ : فر از قبل گرم شده باشد.
نکته ۲ : تمام مواد قبل از شروع کار به دمای محیط رسیده باشند.
نکته ۳ : خمیر رول شده حتما حداقل یک ساعت دریخچال استراحت کند.

  • مدت زمان پخت: ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
  • حرارت: ۱۸۰ سانتیگراد

نوش جان 😋

+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.