آشپزی

آموزش تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی :

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های پرطرفدار وخوشمزه است که بخاطر عطر و بوی دلپذیری که دارد همیشه مورد توجه بوده وهست.
این شیرینی ساده و مطبوع را می توانید به راحتی درسایت دخترانه آموزش ببینید و خودتان درمنزل درست کنید.

طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی, طرز تهیه انواع شیرینی و کیک

مواد لازم :

آرد۱ استکان
پودر قند۱ استکان
پودر نارگیل۱ استکان
روغن جامدبه اندازه کافی ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی :

پودرقند را با پودرنارگیل مخلوط کرده سپس آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید ، بعد روغن جامد را اضافه کنیدو خوب با دست ورز میدهیم تا شکل منسجم و بافت یکدستی پیدا کند .
مواد را روی سطحی صاف میکنیم و قالب میزنیم ودر سینی فر قرار می دهیم سپس کمی پودر پسته روی شیرینی ها پاشیده ودر فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

نکته ۱ : حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید.
نکته ۲ : فر از قبل گرم شود.
نکته ۳ : بعد از پخت صبر کنید کمی شیرینی ها سرد شود سپس در ظرف بچینید .
نکته ۴ : این شیرینی بایددر یخچال وظرف دربسته نگهداری شود.
نکته ۵ : ماندگاری دریخچال دوهفته ودر فریزر دوماه است.

+1
0
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.