آشپزی

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

شیرینی گردویی :

اگر به دنبال پخت شیرینی تنها در ۲۰ دقیقه هستید شیرینی گردویی بهترین انتخاب است. میتوانید دستور ساده و فوری و درعین حال خوشمزه ی شیرینی گردویی را در ادامه این مطلب در سایت دخترانه دنبال کنید.

طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

مواد لازم :

زرده تخم مرغ۴ عدد
پودر قند۱ لیوان سرخالی
آرد سفید۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
گردو خرد شده۱ استکان
وانیلکمی
هل آسیاب شده۱/۴ قاشق مربا خوری

طرز تهیه شیرینی گردویی :

زرده را با پودر قند آنقدر میزنیم تا مواد کرمی رنگ و کشدار شوند ( حدود ۴ دقیقه ) سپس مواد خشک شامل آرد ,بکینگ پودر وهل وانیل را الک کرده و اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم و درمرحله آخر گردو را اضافه میکنیم وخوب مخلوط می کنیم .
در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و مواد را قاشق قاشق با فاصله میریزیم ( دراین مرحله می توانید کمی پودر پسته روی شیرینی ها برای تزئین بریزید ) ودر فر که از قبل گرم شده در طبقه وسط می گذاریم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی خشک مارمالادی

نکته ۱ : همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
نکته ۲ : فر از بیست دقیقه قبل گرم شود.
نکته ۳ : از آنجایی که حرارت فرها متفاوت است بعد از ده دقیقه شیرینی ها را چک کنید که اگر پخته بود آنها را از فر خارج کنید و اگر به زمان بیشتری احتیاج داشت زمان را افزایش دهید.
نکته ۴ : استفاده از آرد برای حجیم کردن شیرینی است و می توانید در صورت تمایل آن را حذف کنید.

  • زمان ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
  • درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد
+1
1
+1
1
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
2

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “طرز تهیه شیرینی گردویی

  1. تصویر آواتار پریسا گفت:

    خیلی عالی وخوشمزه
    عالی بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.