آشپزی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه نان برنجی

نان برنجی

نان برنجی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی وپرطرفدار است که از قدیم الایام درسفره های عید و مراسم نوروز جایگاه ویژه ای داشته است . این شیرینی سنتی کرمانشاهی را می توانید براحتی و با موادی ساده در سایت دخترانه آموزش ببینید و از آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه قطاب خوشمزه خانگی بدون فر

مواد لازم :

آرد برنج۴ لیوان
پودر قند۲ لیوان سر خالی
زرده تخم مرغ۲ عدد
روغن جامد یا کره۱ لیوان
گلاب۱ استکان
هل ساییده۱ قاشق
سیاهدانه یا تخم خرفهبرای تزيین

طرز تهیه نان برنجی :

روغن و پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شود .
در ظرفی دیگر زرده ها را با همزن آنقدر میزنیم تا کرمی شود بعد گلاب را به همراه هل اضافه کنید وترکیب روغن و پودر قند را نیز به مواد اضافه کنید ، درمرحله ی آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و خوب ورز دهید .
بعد از ورز دادن خمير نسبتا سفتی به دست می آید ،این خمیر را در پلاستیک فریزر قرار داده و به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی کشمشی


بعد از مکث لازم خمیر را از یخچال خارج کرده دوباره ورز دهید و روی سطحی صاف به قطر نیم سانت باز کرده و قالب بزنید،می توانید از سیاهدانه یا تخم خرفه برای تزیین استفاده کنید.
شیرینی ها را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید و در طبقه ی وسط فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.

  • حرارت فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد

نکته ۱ : فر از قبل گرم شده باشد.
نکته ۲ : مواد به دمای محیط رسیده باشند.
نکته ۳ : باتوجه به متغیربودن دمای فرها بعد از ده دقیقه شیرینی ها راچک کنید اگر ته شیرینی کمی تغییر رنگ داده بود شیرینی آماده است درغیر اینصورت زمان بیشتری به آنها بدهید.

نوش جان😋

+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.