شیرینی پفکی گردویی :
شیرینی های خانگی از قدیم الایام دربین ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته است و برای مهماني ها و اعیادخاص بسیار پرطرفدار است .این شیرینی های کوچیک ودست ساز با ظاهری ساده مهمان همیشگی دورهمی هاست. در ادامه این مطلب در سایت دخترانه قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی توپک گردویی را برای شما به اشتراک بگذاریم :
طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی
مواد لازم :
آرد الک شده | ۳ لیوان |
روغن | ۱ لیوان |
گردو خرد شده | ۱/۲ لیوان |
هل سایده شده | کمی |
پودر قند | ۲ قاشق سرپر برای داخل شیرینی و ۱ قاشق برای تزیین |
پودر پسته – نارگیل – بادام | برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی :
ابتدا پودر قند وروغن را خوب می زنیم تا پوک شود سپس آرد و هل را کم کم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر لطیف ویکدستی به دست بیاید .گردو را به مواد اضافه کرده و اجازه میدهیم مواد چند ساعت در یخچال استراحت کنند ،سپس خمیر را از یخچال خارج کرده دوباره کمی ورز داده و بعد گلوله های کوچک به اندازه فندق درست میکنیم وبه مدت 15_20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم .پس از پخت شیرینی ها را در پودر قند الک شده یا پودر پسته یا پودر نارگیل میغلطانیم.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی نارگیلی
نکته ۱ : حرارت فرها باهم متفاوت است بعد از 10 دقیقه شیرینی ها را تست کنید اگر ته شیرینی تغییر رنگ داده بود آنهارا از فر خارج کنید درغیراینصورت زمان بیشتری برای پخت احتیاج دارد.
نکته ۲ : فر از قبل گرم باشد.
نکته ۳ : از مواد مرغوب وتازه برای تهیه شیرینی استفاده کنید تا کیفیت شیرینی ها بهتر شود.
حرارت : ۱۹۰ سانتیگراد
نوش جان 😋