آشپزی

طرز تهیه بیسکویت فندقی

طرز تهیه بیسکویت فندقی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت فندقی :

کره ۲۵۰ گرم
پودر فندق۱۳۰ گرم
پودر شکر۵۵ گرم
آرد برنج۳۵ گرم
آب ۱/۴ پیمانه معادل ۵۵ میلی لیتر
تعدادی فندق کامل

طرز تهیه بیسکویت فندوقی :

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با مخلوط کن در دور کند ۳۰ ثانیه زده وبعد با دور تند همزن ۳۰ ثانیه دیگر میزنیم.
در مرحله ی بعد شکر را به کره اضافه کرده وبا کاردک کمی مخلوط می کنیم, بعد با همزن کمی میزنیم تا یکدست شود آب را افزوده وبعد تمام مواد خشک را اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط می کنیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه بیسکوئیت رول کاکائویی


بعد کف قالب کوچک به سایز حدودی ۲۰ * ۱۷ کاغذ روغنی قرار داده و مواد را در قالب میریزیم و کاملا فشرده می کنیم .
سپس با کارد تیز روی قالب برشهای یکدست و کوچک زده و روی هرقسمت یک فندق کامل قرار می دهیم .
همچنين میتوانید گلوله های کوچک از مواد را برداشته و گرد کنید و در سینی قرار دهید و با فندق تزئین کنید.
سینی را در طبقه ی وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار مي دهیم.
پس از پخت بیسکویتها می توانید با کمی شکلات آب شده وتیرافل آنهارا تزئین کنید.نوش جان😋

  • حرارت : ۱۷۰ درجه سانتیگراد
  • نکته : فر از قبل گرم شده باشد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی کشمشی

+1
1
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.