آشپزی

طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان (فینگرفود)

طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان فینگرفود

مواد لازم برای تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان

بادمجان بزرگ۵ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
قارچ۶ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
نمک – فلفل – زرد چوبه و آویشنبه مقدار لازم
سس کچاپ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان :

پیاز ها را خرد کرده و نیمی از آن را با روغن تفت دهید ،سپس ادویه ها و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با گوشت چرخ کرده خوب سرخ کنید .
وقتی گوشت ها تغییر رنگ داد و با رب یکدست شد به آن قارچ های خرد شده را اضافه کنید .
وقتی قارچها پخت فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و پس از چنددقیقه از روی حرارت بردارید .
اکنون سس کچاپ را به همراه نیمه ی دیگر پیاز که از قبل کنار گذاشتید به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید .
حالا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید و در کمی روغن سرخ کنید و یا آنها را گریل کنید ،لازم نیست بادمجانها کاملا سرخ شوند چون بعدا در فر هم خواهند پخت.پس از سرخ شدن و سرد شدن بادمجانها کمی پنیر پیتزا روی سطح آنها ریخته و کمی از مواد گوشتی را روی آن ریخته و دوباره مقداری پنیر پیتزا روی حلقه های بادمجان بریزید .
اکنون بادمجان ها را درسینی فر که از قبل چرب کرده اید چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار دهید.

نکته : فر از قبل گرم شده باشد .
نکته : پس از پخت پیتزاهای بادمجان آنها را از فرخارج کرده و کمی پودر آویشن روی آنها بریزید.
نکته : اگر دوست داشتید سطح پنیر ها طلایی و برشته شود می توانید شعله ی بالای فر را نیز درپنج دقیقه ی آخر روشن کنید .
نکته : پوست گرفتن بادمجانها به هنگام پخت اختیاری است .
نکته : با این مقدار مواد حدود سی ۴۰ فینگرفود خواهید داشت.

+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.