مواد لازم برای تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان
بادمجان بزرگ | ۵ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
قارچ | ۶ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نمک – فلفل – زرد چوبه و آویشن | به مقدار لازم |
سس کچاپ | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان :
پیاز ها را خرد کرده و نیمی از آن را با روغن تفت دهید ،سپس ادویه ها و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با گوشت چرخ کرده خوب سرخ کنید .
وقتی گوشت ها تغییر رنگ داد و با رب یکدست شد به آن قارچ های خرد شده را اضافه کنید .
وقتی قارچها پخت فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و پس از چنددقیقه از روی حرارت بردارید .
اکنون سس کچاپ را به همراه نیمه ی دیگر پیاز که از قبل کنار گذاشتید به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید .
حالا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید و در کمی روغن سرخ کنید و یا آنها را گریل کنید ،لازم نیست بادمجانها کاملا سرخ شوند چون بعدا در فر هم خواهند پخت.پس از سرخ شدن و سرد شدن بادمجانها کمی پنیر پیتزا روی سطح آنها ریخته و کمی از مواد گوشتی را روی آن ریخته و دوباره مقداری پنیر پیتزا روی حلقه های بادمجان بریزید .
اکنون بادمجان ها را درسینی فر که از قبل چرب کرده اید چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار دهید.
نکته : فر از قبل گرم شده باشد .
نکته : پس از پخت پیتزاهای بادمجان آنها را از فرخارج کرده و کمی پودر آویشن روی آنها بریزید.
نکته : اگر دوست داشتید سطح پنیر ها طلایی و برشته شود می توانید شعله ی بالای فر را نیز درپنج دقیقه ی آخر روشن کنید .
نکته : پوست گرفتن بادمجانها به هنگام پخت اختیاری است .
نکته : با این مقدار مواد حدود سی ۴۰ فینگرفود خواهید داشت.