آشپزی

طرز تهیه قطاب خوشمزه خانگی بدون فر

طرز تهیه قطاب

قطاب

کی میتونه از ترکیب دلپذیر چای داغ و تازه دم و قطاب های خونگی و خوش عطر صرف نظر کنه؟ 😉 در ادامه این مطلب در سایت دخترانه یاد بگیرید خودتون در خانه قطاب درست کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه بیسکویت فندقی

مواد لازم :

تخم مرغ۲ عدد
شیر ۱ لیوان
روغن۱ لیوان
آرد الک شده۴ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
گردوی خرد شده،پودر پسته،بادام و نارگیلاز هر کدام ۲ قاشق
پودر قندبه مقدار لازم

طرز تهیه قطاب :

ابتدا تخم مرغ ،شیر و روغن را خوب میزنیم بعد بکینگ پودر ،وانیل و آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنيم و خوب ورز میدهیم سپس در نایلون در یخچال قرار می دهیم واجازه میدهیم دو ساعت استراحت کند تا خوب ورآید .
بعد از مکث لازم خمیر را از يخچال خارج کرده و با وردنه به قطر نیم سانت باز می کنيم و قالب میزنیم و وسط خمیر را از ترکیب گردوی خرد شده ،پودر هل ،1 قاشق پودر قند و یا مغزهای دلخواهمان می گذاریم و خمیر را می پیچیم و در روغن داغ سرخ می کنيم .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آرد


بعد از سرخ شدن هر دوطرف قطاب آن را در پودر قند میغلطانیم.
می توانیم روی قطاب ها را با پودر نارگیل ویا پودر پسته هم تزئین کنیم .

نکته ۱ : بعد از داغ شدن روغن شعله را کم کنید تا قطابها به آرامي سرخ شود وداخلش خام نماند.
نکته ۲ : بهتر است درمواد میانی از یک مغز استفاده کنید .
نکته ۳ : درصورت تمایل می توانید از دارچین نیز برای ترکیب میانی استفاده کنید.

نوش جان 😋

+1
1
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *