شیرینی نخودچی :
شیرینی نخودچی همیشه طرفداران پروپاقرص خودش را دارد ، این شیرینی سنتی و ریزه میزه طعم دلپذیری را درخاطره ی همه ی ما ثبت کرده است. اگر علاقمند هستید که تجربه درست کردن این کوچولوهای خوش طعم را در منزل داشته باشید با ما در دخترانه همراه شوید.
طرز تهیه شیرینی های بیشتری از آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع شیرینی و کیک
مواد لازم :
روغن | ۱ لیوان |
آرد نخود | ۱ لیوان الک شده |
آرد سفید | ۱ لیوان الک شده |
پودر قند | ۱ لیوان الک شده |
هل ساییده | ۱ قاشق مربا خوری |
زعفران آب شده غلیظ | ۱ قاشق مربا خوری |
دارچین و خلال پسته برای تزیین | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی نخودچی :
روغن و پودر قند را مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست و پوک شود بعد مخلوط آرد سفید و آرد نخود و هل و زعفران آب شده را کم کم اضافه کرده ( از الک رد می کنیم ) و با دست خوب ورز میدهیم تا یکدست شود.
( ورز دادن دراین مرحله بسیار مهم است ) بعد مواد را در پلاستیک فریزر گذاشته و به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار داده تا فرم بگیرد و قالب زدن خمیر راحتر شود ،بعد از زمان طی شده مواد را روی سطح صاف ميكنيم و به قطر یک تا یک و نیم سانت قالب میزنیم و درسینی فر روی کاغذ روغنی قرار میدهیم .
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی نارگیلی
میتوانیم باکمی دارچین آب شده ویا خلال پسته شیرینی ها را تزیین کرده وبعد در فر طبقه وسط میگذاریم .
نکته : از ترکیب آرد نخودچی و آرد سفید برای بافت منسجم و پودر نشدن شیرینی استفاده کنید زیرا آرد نخودچی به تنهایی قالب زدن و سرو کردن را سخت می کند وشیرینی خیلی حالت پودری می گیرد.
- مدت پخت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
- حرارت: ۱۸۰ سانتیگراد
نوش جان 😋