شیرینی گردویی :
اگر به دنبال پخت شیرینی تنها در ۲۰ دقیقه هستید شیرینی گردویی بهترین انتخاب است. میتوانید دستور ساده و فوری و درعین حال خوشمزه ی شیرینی گردویی را در ادامه این مطلب در سایت دخترانه دنبال کنید.
طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی
مواد لازم :
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
پودر قند | ۱ لیوان سرخالی |
آرد سفید | ۳ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
گردو خرد شده | ۱ استکان |
وانیل | کمی |
هل آسیاب شده | ۱/۴ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه شیرینی گردویی :
زرده را با پودر قند آنقدر میزنیم تا مواد کرمی رنگ و کشدار شوند ( حدود ۴ دقیقه ) سپس مواد خشک شامل آرد ,بکینگ پودر وهل وانیل را الک کرده و اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم و درمرحله آخر گردو را اضافه میکنیم وخوب مخلوط می کنیم .
در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و مواد را قاشق قاشق با فاصله میریزیم ( دراین مرحله می توانید کمی پودر پسته روی شیرینی ها برای تزئین بریزید ) ودر فر که از قبل گرم شده در طبقه وسط می گذاریم.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی خشک مارمالادی
نکته ۱ : همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
نکته ۲ : فر از بیست دقیقه قبل گرم شود.
نکته ۳ : از آنجایی که حرارت فرها متفاوت است بعد از ده دقیقه شیرینی ها را چک کنید که اگر پخته بود آنها را از فر خارج کنید و اگر به زمان بیشتری احتیاج داشت زمان را افزایش دهید.
نکته ۴ : استفاده از آرد برای حجیم کردن شیرینی است و می توانید در صورت تمایل آن را حذف کنید.
- زمان ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
- درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد
خیلی عالی وخوشمزه
عالی بود ممنون