شیرینی مارمالادی
یک قسمت از خاطرات کودکی همه ی ما با شیرینی مارمالادی گره خورده ،به گذشته که سرک بکشیم یادمون میاد خونه ی مادربزرگ نشستیم وظرف شیرینی جلوی ما تعارف میکنن وما بدون شک سراغ شیرینی مارمالادی میریم فقط بخاطر اینکه دولایه ی شیرینیو از هم باز کنیم و مارمالاد وسطشو بخوریم و به چشم غرهّ های مامانمون توجه نکنیم. سایت دخترانه برای بازآفرینی خاطرات کودکی شما دستور این شیرینی خوشمزه و نوستالژی را به شما تقدیم می کند.
طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی
مواد لازم :
آرد | ۲ لیوان |
پودر قند | ۱ لیوان |
روغن جامد | ۱ لیوان |
تخم مرغ آب پز | ۴ عدد |
مرباا یا مارمالاد دلخواه | کمی |
وانیل | کمی |
شکلات آب شده و مغزپسته و بادام برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی خشک مارمالادی :
ابتدا روغن وپودر قند را زده تا خوب پوک شود سپس آرد و وانیل را کم کم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم و بعد تخم مرغ رنده شده را اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم سپس مواد را روی سطح صاف به قطر نیم سانت باز کرده وقالب میزنیم و در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار می دهیم پس از پخت شیرینی ها اجازه میدهیم کمی سرد شود بعد روی سطح آنها را مارمالاد میزنیم و لایه دوم را روی شیرینی قرار میدهیم و روی شیرینی ها را با شکلات آب شده و مغز پسته و بادام تزیین میکنیم. نوش جان 😋
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی کشمشی
- نکته ۱ : تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
- نکته ۲ : مواد خشک حتما الک شوند.
- نکته ۳ : فر از بیست دقیقه قبل گرم شود.
- نکته ۴ : بهتر است بعد از تهیه خمیر ۳ الی ۴ ساعت دریخچال استراحت کند وبعد از مکث لازم ادامه ی مراحل را دنبال کنید.
حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد
مدت پخت : ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
سلام لطفا دستورات شیرینی های سنتی بیشتری بزارین