آشپزی

طرز تهیه شیرینی خشک مارمالادی

طرز تهیه شیرینی خشک مارمالادی

شیرینی مارمالادی

یک قسمت از خاطرات کودکی همه ی ما با شیرینی مارمالادی گره خورده ،به گذشته که سرک بکشیم یادمون میاد خونه ی مادربزرگ نشستیم وظرف شیرینی جلوی ما تعارف میکنن وما بدون شک سراغ شیرینی مارمالادی میریم فقط بخاطر اینکه دولایه ی شیرینیو از هم باز کنیم و مارمالاد وسطشو بخوریم و به چشم غرهّ های مامانمون توجه نکنیم. سایت دخترانه برای بازآفرینی خاطرات کودکی شما دستور این شیرینی خوشمزه و نوستالژی را به شما تقدیم می کند.

طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

مواد لازم :

آرد۲ لیوان
پودر قند۱ لیوان
روغن جامد۱ لیوان
تخم مرغ آب پز۴ عدد
مرباا یا مارمالاد دلخواهکمی
وانیلکمی
شکلات آب شده و مغزپسته و بادام برای تزیین

طرز تهیه شیرینی خشک مارمالادی :

ابتدا روغن وپودر قند را زده تا خوب پوک شود سپس آرد و وانیل را کم کم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم و بعد تخم مرغ رنده شده را اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم سپس مواد را روی سطح صاف به قطر نیم سانت باز کرده وقالب میزنیم و در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار می دهیم پس از پخت شیرینی ها اجازه میدهیم کمی سرد شود بعد روی سطح آنها را مارمالاد میزنیم و لایه دوم را روی شیرینی قرار میدهیم و روی شیرینی ها را با شکلات آب شده و مغز پسته و بادام تزیین میکنیم. نوش جان 😋

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی کشمشی

  • نکته ۱ : تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
  • نکته ۲ : مواد خشک حتما الک شوند.
  • نکته ۳ : فر از بیست دقیقه قبل گرم شود.
  • نکته ۴ : بهتر است بعد از تهیه خمیر ۳ الی ۴ ساعت دریخچال استراحت کند وبعد از مکث لازم ادامه ی مراحل را دنبال کنید.

حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد
مدت پخت : ۱۵ الی ۲۰ دقیقه

+1
1
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “طرز تهیه شیرینی خشک مارمالادی

  1. تصویر آواتار پریسا گفت:

    سلام لطفا دستورات شیرینی های سنتی بیشتری بزارین

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.