فواید کدو حلوایی
کدو حلوایی بخاطر طعم مطبوع و شیرین و خاصیت فراواني که دارد در بسیاری از دسرها ،کیک ها و پیش غذاها جا باز کرده است. بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک کدو حلوایی
با نزدیک شدن فصل سرما این میوه ی خوش طعم بعنوان یک مکمل غذایی و انرژی بخش به سوپ اضافه می شود.
کدو حلوایی با داشتن ويتامين E , B , A ، C از بیماریهای فصل سرما و انواع آنفولانزا شما را محافظت می کند و مقاومت بدنی شما را افزایش می دهد.
اکنون با آشپزی دخترانه همراه باشید و طرز تهیه ی سوپ کدوحلوایی را آموزش ببینید.
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی | ۲ پیمانه |
هویج رنده شده | ۱ عدد |
سیب زمینی نگینی خرد شده | ۱ عدد |
بلغور گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
جعرفی تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک ،فلفل سیاه ،زنجبیل،زردچوبه | به میزان لازم |
آب مرغ | ۶ لیوان |
عصاره مرغ آماده | ۱ عدد |
خامه ی صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
ابتدا بلغور گندم را به همراه آب مرغ و زرد چوبه در قابلمه بریزید و اجازه دهید نیم ساعت باهم بپزند.
سپس پوره ی کدو حلوایی ،هویج رنده شده و سیب زميني نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
بعد از ۱۵ دقیقه مواد کاملاً باهم پخته و تقریبا سوپ جا افتاده است.برای اینکه سوپ یکدستی داشته باشید می توانید با میکسر سوپ را مخلوط کنید.بعد نمک ،فلفل و زنجفیل و عصاره ی مرغ آماده را به سوپ افزوده و اجازه دهید چند دقیقه با سوپ بجوشند تا طعم ها به خورد هم بروند.
پس ازینکه سوپ آماده شد و جا افتاد آن را در ظرف اصلیتان سرو کنید و با خامه و جعفری تازه تزئین کنید.
نکته : این میزان مواد برای ۴ نفر کافیست.
.نوش جان😋