آشپزی

طرز تهیه رولت بادمجان با سس مخصوص ( فینگرفود )

طرز تهیه رولت بادمجان فینگرفود

رولت بادمجان

بادمجان جز غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که می توانید از آن بعنوان فینگرفود در مهمانی ها و تولدها استفاده کنید.
در این بخش از سایت دخترانه طرز تهیه رولت بادمجان را با شما به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم جهت تهیه رولت بادمجان :

بادمجان بزرگ۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
روغن۵ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سس رولت :

رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب جوش۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه ، پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه رولت بادمجان :

ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و بعد گوشت چرخ کرده را بیفزایید.
مواد را خوب با هم مخلوط کرده و در آخرین مرحله فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
حالا با افزودن یک استکان آبجوش به مواد اجازه دهید که گوشت ها کمی بپزد و بوی زهم ان به کمک ادویه ها گرفته شود.

بیشتر بخوانید :‌ طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان


طرز تهیه ی سس :

در تابه رب گوجه را با کمی روغن سرخ کنید سپس ادویه های مخصوص سس را افزوده و بعد آب جوش را افزوده و اجازه دهید سس کمی بجوشد سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
بادمجانها را بصورت ورقه ای نازک کنید و در کمی روغن سرخ کنید ،وقتی بادمجان ها سرد شد کمی از مواد گوشتی را روی بادمجان هاریخت و کمی پنیر پیتزا روی آن ریخته و رول کنید.
رولت های بادمجان را در ظرف پیرکس کنار هم چیده و روی آنها را با سس بپوشانید. درآخر هم پودر آویشن را روی رول ها بپاشید.حالا ظرف رولت های بادمجان را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت نیم ساعت قراردهید تا کاملا بپزد و پنیر پیتزا بازشود.
بعد از پخت آنها را از فر خارج کرده و با برگ ریحان ،زیتون ،گوجه گيلاسي و یا هر چیزدیگری به سلیقه ی خودتان تزئین کنید.

نکته : فر از قبل گرم شده باشد.
نکته : می توانید بادمجان ها را پوست نگیرید تا ورقه ی سیاه پوست بادمجان در زیباتر شدن رول آنها موثر باشد.
نکته : از قارچ ،جعفری ،ذرت و…نیز،می توانید در ترکیب مواد گوشتی استفاده کنید.
نکته : می توانید گوشت مرغ چرخ شده را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.
نکته: با این مقدار مواد می توانید ۱۶ عدد رولت بادمجان درست کنید.

+1
0
+1
3
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.