آشپزی

طرز تهیه ناگت ماهی پنیری

طرز تهیه ناگت ماهی پنیری

ناگت ماهی پنیری و قارچ بسیار شبیه ناگت پنیری است با این تفاوت که چند ماده ی اولیه ی آن متفاوت است و نکات ریزی دارد که آشپزی دخترانه آن را با شما به اشتراک می گذارد. باما همراه باشید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه فلافل خانگی

مواد لازم برای تهیه ناگت ماهی پنیری :

فیله ماهی۵۰۰ گرم
پیاز کوچک۱ عدد
سیر۳ حبه
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نگینی۱ عدد
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیربه میزان لازم
پودر سوخاری تند۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ کامل۱ عدد
زعفران آب کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ناگت ماهی پنیری :

مرحله ی اول :
ابتدا پیاز کوچک و سیر را در غذاساز خرد کرده سپس فیله ی ماهي بدون استخوان ، پنیر پیتزا و ادویه ها در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ

مرحله ی دوم :
مواد را در به ظرف بزرگی انتقال داده و بعد قارچ های خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده اضافه کرده و با دست ورز بدهید.
( در این مرحله از غذاساز استفاده نکنید زیرا قارچ ها آب می اندازد و فلفل دلمه ای تلخ می شود. )

مرحله ی سوم :
سپس گلوله های کوچک از مواد برداشته و در آرد سوخاری غلطانده و بعد در ظرف حاوی تخم مرغ زده شده و زعفران آب شده گذاشته و دوباره در آرد سوخاری بغلطانید.
سپس در روغن داغ سرخ کنید ،یک طرف ناگت ها که سرخ شد حرارت تابه را کم کنید و سمت دیگر را به آرامی سرخ کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت مرغ پنیری


بعد از سرخ شدن ناگت ها را در صافی گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود.
حالا ناگت های خوشمزه ی شما آماده هستند می توانید آن ها را بهمراه سیب زمینی و سالاد سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان😋

نکته : از ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
نکته : می توانید آرد سوخاری ساده را جایگزین آرد سوخاری تند کنید.
نکته : اگر بدنبال غذاهای رژیمی هستید می توانید پنیر پیتزا را حذف و یا مقدار آن را کم کنید.
نکته : می تواند به جای غذاساز از دست برای ورز دادن مواد استفاده کنید و اینکار را تا مخلوط شدن کامل مواد باهم ادامه دهید.

+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

3 دیدگاه در “طرز تهیه ناگت ماهی پنیری

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.