آشپزی

طرز تهیه فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل

اگر به دنبال یک غذای فوری ( البته فوری در پخت ) و خوشمزه هستید فلافل یک پیشنهاد عالی است. این غذای عربی بسیار در دنیا پرطرفدار است بطوریکه یک روز را به نام خود اختصاص داده است .
یکی از مواد اولیه و اصلی آن نخود است .
نخود سرشار از کلسیم ،فسفر ،آهن ،مس و ویتامین A ،B و اسیدهای آمینه است . در حقیقت با مصرف نخود بسیاری از ویتامین های مورد نیاز بدنتان تامین می شود .
نخود در بسیاری از غذاهای سنتی ،فست فود ها ،پیش غذاها و حتی سس ها استفاده می شود .
در این بخش از آشپزی دخترانه طرز تهیه ی فلافل را با شما به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه فلافل برای ۵ نفر :

نخود۲ پیمانه
پیاز کوچک۱ عدد
سیر۴ حبه
سیب زمینی خام کوچک۱ عدد
سیب زمینی آب پز متوسط۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیربه میزان لازم
ادویه مخلوط جنوبی۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلافل :


مرحله ی اول :
ابتدا نخودها را شسته ودر آب بخیسانید.نخود ها باید ۲۴ ساعت درآب خیس بخورند ،دراین مدت چندبار آب آنها را عوض کنید.
این کار نفخ آن را می گیرد و برای چرخ کردن و پخت آماده می کند. بعد از ۲۴ ساعت نخودها را شسته و در صافی بریزید تا آب آنها کامل گرفته شود.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت ماهی پنیری

مرحله ی دوم :
حالا نخودها را به همراه سیرخام ،پیاز کوچک ، سیب زمینی خام پوست گرفته و سیب زمینی آب پز پوست گرفته در غذاساز بریزید و چند دقیقه باهم مخلوط کنید تا مواد کاملا له و منسجم شود .بعد تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کرده و دوباره با کمک غذاساز مواد را مخلوط کنید .
از چرخ گوشت هم می توانید به جاى غذاساز استفاده کنید، منتها باید دوبار مواد باهم چرخ شوند تا یکدست شوند.

مرحله ی سوم :
حالا مواد را به ظرفی دیگر انتقال دهید و اجازه دهید یک ساعت در یخچال بماند تا در هنگام سرخ کردن مواد وا نرود و فلافل ها شکل زیباتری به خود بگیرند.
بعد از تایم سپری شده در تابه روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا گرم شود سپس گلوله های کوچک از مواد برداشته و کمی آنها را صاف کنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید. بهتراست فلافل ها در روغن شناور شوند تا کاملا برشته شوند و همچنین روغن کمتری جذب کنند .

بعد از اینکه دو طرفش سرخ شد آنها را درصافی قرار دهید تا روغن اضافیش خارج شود و سپس سرو کنید.

بیشتر بخوانید : ترفندهایی طلایی برای داشتن پیاز داغ طلایی

پیشنهاد :

ترکیب ساندویچ فلافل با ترشی بندری ،سالاد پیاز و جعفری ،کلم سفید و…بسیار پرطرفدار است .می توانید آن را با چاشنی و سالاد مورد علاقه تان و به همراه سس کچاپ یا سس انبه میل کنید. نوش جان😋

نکته : اضافه کردن سیب زمینی باعث پوک شدن فلافل ها می شود.
نکته : قالب های مخصوصی در بازار موجود است می توانید با کمک آنها فلافل ها را سریعتر تهیه کنید.
نکته : اضافه کردن جعفری تازه و پودر گشنیز و فلفل پاپریکا در صورت تمایل بلامانع است.
نکته : دستور اصلی این غذا تخم مرغ ندارد و می تواند حذف شود منتها تخم مرغ چسبندگی مواد را بیشتر می کند و سرخ کردن آن را راحت تر می کند.
نکته : اگر دوست دارید فلافل شما بسیار پوک شود می توانید از کمی بکینگ پودر در موادتان استفاده کنید تا مانند فلافل های بازاری ترد و پوک شود.
نکته : اجازه دهید فلافل ها با حرارت یکنواختی سرخ شوند بطوریکه روغن نسوزد و یا میان آن خام نماند.
نکته : این مقدار مواد حدود پنجاه فلافل به شما می دهد و برای پنج نفر کافیست.

+1
2
+1
3
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.