بادمجان سرخ کردن
بادمجان جز سبزیجات خوشمزه ای است که در بسیاری ازغذاهای متنوع ايراني و خارجی نقش مهمی دارد.از انواع خورشت ها گرفته تا پیش غذاها و فینگرفودهای متنوع و دلچسب…
اماهمیشه سرخ کردن آن با دردسرهای فراوانی از جمله سوختن ،یکدست نشدن رنگ آن ،جذب روغن فراوان و…همراه بوده است. بیشتر بخوانید : طرز تهیه رولت بادمجان با سس مخصوص ( فینگرفود )
در ادامه این مطلب در سایت دخترانه نکاتی طلایی مورد سرخ کردن و پخت بهتر بادمجان را به شما آموزش می دهیم.
- برای سرخ کردن بهتر است از بادمجان تازه استفاده کنید ،زیرا بادمجان های کهنه روغن بیشتری را درهنگام سرخ شدن جذب می کنند.
- سعی کنید هنگام سرخ کردن از روغن زیادی استفاده کنید ،برخلاف تصور وقتی بادمجان در روغن داغ غوطه ور و سرخ می شود روغن کمتری جذب آن می شود.
- سعی کنید از روغن های مناسب سرخ کردن که نسبت به حرارت بالا مقاوم هستند و نمی سوزند استفاده کنید تا طعم و بوی بادمجان ها حفظ شود.
- اگر قبل از سرخ کردن به بادمجان ها کمی نمک بپاشید و یا آنها را چند دقیقه در آب نمک بگذارید آب تلخ آن خارج شده ،همچنین روغن کمتری جذب آن می شود.
- قبل از سرخ کردن کمی ماست تازه به بادمجانها بزنید ،این کار باعث می شود بادمجان ها طلایی رنگ شوند و در جذب کمتر روغن هم موثر است.
- برای جذب کمتر روغن می توانید از سفیده ی تخم مرغ هم استفاده کنید به این صورت که کمی سفیده ی تخم مرغ را با برس به اطراف بادمجان بمالید ودر روغن زیاد سرخ کنید و مطمئن باشید در طعم آن تاثیری نخواهد داشت.
- هنگام پخت کلاهک بادمجانها را جدانکنید اینطوری از وا رفتن و له شدن بادمجان در خورشت پیشگیری می کنید.
بیشتر بخوانید : ترفندهایی طلایی برای داشتن پیاز داغ طلایی
کد بانو های دخترانه شما چه ترفندهای دیگری برای سرخ کردن و پخت بادمجان بلدید؟ از طریق نظرات با دیگر کاربران دخترانه به اشتراک بگذارید.
+1
1
+1
1
+1
+1
+1
+1
+1
1