آشپزی

دستور پخت قرمه سبزی همراه با نکات مهمی برای جا افتادگی و خوشرنگی عذا

طرز تهیه قرمه سبزی

قرمه سبزی

قرمه سبزی یک غذای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد .این غذای خوش عطر با رعايت نکاتی ساده بسیار جا افتاده و خوشمزه تر می شود .

بیشتر بخوانید : در این بخش از سایت با نام ( آشپزی ) می توانید طرز تهیه انواع غذاها , دسر , کیک , سالاد , فینگر فود , شیرینی, پیراشکی و… مشاهده و استفاده کنید.


قرمه سبزی از جمله غذاهایی است که وقتی عطر و بوی بی نظیرش به مشام می رسد اشتها را تحریک می کند و محال است بتوان به آن دست رد زد. با دخترانه همراه باشید تا طرز تهیه ی یک قرمه سبزی حرفه ای به همراه نکات آن را یاد بگیرید.

مواد لازم

  • سبزی قرمه ( جعفری ،گشنیز ،تره ) از هرکدام ۲۰۰ گرم + شنبلیله ۵۰ گرم + اسفناج ۵۰ گرم
  • گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
  • لیموعمانی ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ،فلفل سیاه ، زردچوبه
  • لوبیا قرمز ۵۰ گرم
  • لوبیا رشتی ۵۰ گرم
  • روغن برای سرخ کردن
  • پیاز کوچک ۱ عدد

طرز تهیه قرمه سبزی

ابتدا سبزی ها را خوب شسته وکاملا ریز کنید .سپس درتابه مقداری روغن بریزید و سبزی را سرخ کنید .
دقت کنید که هرچه سبزی بیشتر سرخ شود قرمه سبزی خوش رنگترو جا افتاده تری خواهیم داشت .
پس از سرخ شدن سبزی ها کمی زردچوبه و فلفل سیاه به همراه رب گوجه را به سبزی ها اضافه کرده و با هم کمی تفت میدهیم .دراین مرحله لوبیاها را از از چندساعت قبل خیسانده ایم تا نفخش گرفته شود به سبزی اضافه کرده و به ميزان شش لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و درب ظرف را می بندیم تا به جوش آید.


در ظرفی دیگر پیاز خردشده را کمی تفت می دهیم و بعد گوشت را به پیازها اضافه می کنیم وبا زرد چوبه بوی زهم گوشت را می گیریم. وقت گوشت کمی تغییر رنگ داد به آن کمی آبجوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود .پس از یک ساعت گوشت را به همراه لیمو عمانی ها به قابلمه ی اصلی اضافه می کنیم و اجازه می دهيم به مدت ۴ الی ۵ ساعت با حرارت کم باهم بپزند. در آخر نمک و فلفل و ترشی غذا را اندازه می کنیم و بعد درظرف مورد نظر به همراه برنج سرو می کنیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورش مرغ کاری هندی

نکات مهم :

نکته : لیمو عمانی ها را سوراخ کنید و از یک ساعت قبل درآب سرد بیندازید. تا تلخی آن گرفته شود بعد آبکشی کرده و به قرمه سبزی درحال پخت اضافه کنید .

نکته : ترکیب لوبیا رشتی با لوبیا قرمز باعث می شود خورشت لعابدار وجافتاده تری داشته باشید.

نکته : جایگزین گوشت تکه ای می توانید از گوشت چرخ کرده وکمی پیاز رنده شده استفاده کنید. به این صورت که ترکیب فوق را خوب مخلوط کرده و گوشتها را قلقلی کرده و وقتی قرمه سبزی به جوش آمد به آرامی درقابلمه اضافه کنید.

نکته : هرچه سبزی خردتر شود وبیشتر سرخ شود قرمه سبزی جاافتاده تری خواهید داشت.

نکته : دقت داشته باشید که حداقل به چهارساعت زمان برای پخت قرمه سبزی احتیاج دارید تا غذای شما جافتاده و خوش طعم شود.

نکته : از رب انار هم میتوانید درکنار رب گوجه فرنگي استفاده کنید تا طعم دلپذیرتری پیدا کند.

نکته : سعی کنید درابتدا میزان آب موردنیازبرای قرمه سبزی را بسنجید تا درحین پخت به آن آب اضافه نکنید.زیرا طعم آن را تحت تاثیر قرارخواهد داد.

نکته : نمک را درآخرین مرحله وبعداز نیم پزشدن گوشت به غذا اضافه می کنیم تا گوشت سفت نشود.

نکته : نیم ساعت اخر پخت دوتکه یخ درقابلمه بیندازیدتا براثرشوک قورمه سبزی روغن پس دهد وغذای شما بهتر جاافتد.

نکته : این مقدار مواد برای شش نفر کافی خواهد بود. درصورت تمایل می توانید به نسبت مساوی مواد را کم یا زیاد کنید.

+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.