ناگت مرغ و قارچ :
برای تهیه ناگت مرغ و قارچ به مواد اولیه ی زیادی احتیاج ندارید.دقت داشته باشید که ناگت مرغ و قارچ بسیار شبیه به ناگت پنیری است که در صفحه ( طرز تهیه ناگت مرغ پنیری ) می توانید دستور پخت را مشاهده کنید. با سایت دخترانه همراه باشید تا این غذای خوشمزه را آموزش ببینید.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ و قارچ :
سینه مرغ چرخ شده | ۵۰۰ گرم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
سیر | ۲ – ۳ حبه |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
قارچ خرد شده | ۶ عدد |
فلفل دلمه ای کوچک | ۱ عدد |
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر | به میزان لازم |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن برای سرخ کردن |
طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ :
ابتدا در ظرفی بزرگ سینه ی مرغ چرخ شده را با پنیر پیتزا خوب مخلوط میکنیم طوريكه بافت مرغ و پنیر یکدست شود بعد پیاز را رنده کرده و آب اضافیش را گرفته بهمراه سیر رنده شده وادویه ها مخلوط کرده و در آخر قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه می کنیم .سپس توپک های کوچک از موادرا درست میکنیم و در آرد سوخاری غلطانده ،بعد درتخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری میغلطانیم طوريكه بافت مرغ دیده نشود.
بهتراست قبل از سرخ کردن ناگت ها را یک ساعت در یخچال استراحت دهیم و بعد آنهارا در روغن داغ و زیاد سرخ کنید.
وقتی دو طرف ناگت ها طلایی شد آنها را ازتابه خارج کنید و درصافی قرار دهید تا روغن اضافیش خارج شود.
می توانید ناگت های مرغ را درظرف چیده و با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل سرو کنید .نوش جان😋
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت ماهی پنیری
نکته : دقت کنید که مواد را زیاد از حد مخلوط نکنید تا قارچها آب نیندازد ویا پنیر پیتزا به روغن نیفتد .
نکته : بهتر است ناگت ها را در روغن زیاد و داغ سرخ کنید تا روغن کمتری به خود جذب کنند.
نکته : وقتی یک طرف ناگت ها سرخ شده حرارت را کم کنیدتا سمت دیگر با حرارت ملایمتری سرخ شود و وسط ناگت ها هم پخته شود و خام نماند.