آشپزی

طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ

طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ

ناگت مرغ و قارچ :

برای تهیه ناگت مرغ و قارچ به مواد اولیه ی زیادی احتیاج ندارید.دقت داشته باشید که ناگت مرغ و قارچ بسیار شبیه به ناگت پنیری است که در صفحه ( طرز تهیه ناگت مرغ پنیری ) می توانید دستور پخت را مشاهده کنید. با سایت دخترانه همراه باشید تا این غذای خوشمزه را آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ و قارچ :

سینه مرغ چرخ شده۵۰۰ گرم
پیاز کوچک۱ عدد
سیر۲ – ۳ حبه
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
قارچ خرد شده۶ عدد
فلفل دلمه ای کوچک۱ عدد
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیربه میزان لازم
پودر سوخاریبه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ :

ابتدا در ظرفی بزرگ سینه ی مرغ چرخ شده را با پنیر پیتزا خوب مخلوط میکنیم طوريكه بافت مرغ و پنیر یکدست شود بعد پیاز را رنده کرده و آب اضافیش را گرفته بهمراه سیر رنده شده وادویه ها مخلوط کرده و در آخر قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه می کنیم .سپس توپک های کوچک از موادرا درست میکنیم و در آرد سوخاری غلطانده ،بعد درتخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری میغلطانیم طوريكه بافت مرغ دیده نشود.
بهتراست قبل از سرخ کردن ناگت ها را یک ساعت در یخچال استراحت دهیم و بعد آنهارا در روغن داغ و زیاد سرخ کنید.
وقتی دو طرف ناگت ها طلایی شد آنها را ازتابه خارج کنید و درصافی قرار دهید تا روغن اضافیش خارج شود.
می توانید ناگت های مرغ را درظرف چیده و با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل سرو کنید .نوش جان😋

بیشتر بخوانید :‌ طرز تهیه ناگت ماهی پنیری

نکته : دقت کنید که مواد را زیاد از حد مخلوط نکنید تا قارچها آب نیندازد ویا پنیر پیتزا به روغن نیفتد .

نکته : بهتر است ناگت ها را در روغن زیاد و داغ سرخ کنید تا روغن کمتری به خود جذب کنند.

نکته : وقتی یک طرف ناگت ها سرخ شده حرارت را کم کنیدتا سمت دیگر با حرارت ملایمتری سرخ شود و وسط ناگت ها هم پخته شود و خام نماند.

+1
3
+1
15
+1
7
+1
3
+1
6
+1
3
+1
2

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.