بیسکوئیت رول کاکائویی :
یک شیرینی خوش طعم مناسب عصرانه که ترکیب دلپذیری با چای تازه دم و عطر هل ایجاد می کند.این شیرینی تقریبا مشابه بیسکویت طرد و شکننده وبسیار خوشمزه است.با ما همراه باشید تا باز هم سایت دخترانه شما را در عطر و طعمی سرمست کننده شریک کند.
طرز تهیه شیرینی های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی
مواد لازم برای تهیه بیسکوئیت رول کاکائویی :
روغن یا کره | ۱ پیمانه |
پودر قند | ۱ پیمانه |
آرد الک شده | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کاکائو | ۱ قاشق سرپر غذاخوری |
وانیل | کمی |
خلال گردو و بادام | در صورت تمایل برای بین رول |
طرز تهیه بیسکوئیت رول کاکائویی :
ابتدا پودر قند و روغن را با همزن خوب میزنیم تا پوک شود تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه ميكنيم سپس مواد رابه دو قسمت تقسیم میکنیم در یک ظرف پودر کاکائو را اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید سپس روی یک پلاستیک فریزر لایه سفید را به قطر یک سانت باز میکنیم و بعد لایه کاکائویی را روی لایه قبلی باز میکنیم حالا به کمک پلاستیک فریزر به آرامي خمیر را لوله میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم ( میتوانیم در بین رول مغزبادام وگردو هم قرار دهید) بعد از تایم مورد نظر مواد را از فریزر خارج کرده و به صورت حلقه ای برش زده و در سيني فرروی کاغذ روغنی میچینیم ودر طبقه وسط فر قرار میدهیم.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بیسکویت فندقی
نکته ۱ : فر از قبل گرم شده باشد.
نکته ۲ : تمام مواد قبل از شروع کار به دمای محیط رسیده باشند.
نکته ۳ : خمیر رول شده حتما حداقل یک ساعت دریخچال استراحت کند.
- مدت زمان پخت: ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
- حرارت: ۱۸۰ سانتیگراد
نوش جان 😋