کیک مرغ :
کیک مرغ یک پیشنهاد عالی و در عین حال خوشمزه برای مهمانی های شماست .
شما می توانید این پیش غذای خوشمزه را با تزیینی زیبا روی میز خود داشته باشید و مطمئن باشید همه از خوردن آن لذّت می برند.
در ادامه این آموزش در سایت دخترانه به طرز تهیه و دستور این غذای خوشمزه را دنبال کنید.
آموزش های بیشتری را ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی , دسر , غذا و …
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ :
سینه مرغ | ۱ عدد |
خیارشور | ۲۰۰ گرم |
پیازچه | ۱۵۹ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سس مایونز | ۲۵۰ گرم |
ژامبون مرغ | ۲۰۰ گرم |
گردو | ۱۰۰ گرم |
جعفری ساطوری شده | ۵۰ گرم |
نان تست | یک بسته |
ماست چکیده سفت و شیرین | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه کیک مرغ :
سینه مرغ را به همراه پیاز ونمک وفلفل و کمی زردچوبه می پزیم و پس از پخت کامل مرغ را ریش ریش کرده وکنار می گذاریم تا سرد شود.در کاسه ای گود دو سوم از سس مایونز و دو سوم از ماست را خوب مخلوط کرده و با کمی نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد شده سس را طعم دار میکنیم .سپس خیارشور خرد شده، پیاز چه حلقه شده و ژامبون های خرد شده را نیز به سس اضافه میکنیم ودرآخر مرغ و گردو را نیز به مخلوط می افزاییم.
نان های تست را در سینه کنار هم میچینیم و درصورت تمایل کناره های قهوه ای نان را برش می دهیم تا کیک ظاهری شکیل تر پیدا کند .حالا روی سطح نان تست کمی از مخلوط مرغ را اضافه کرده وصاف می کنیم ولایه ای دیگر از نان تست را روی مواد قرار می دهیم این کار را تا آخرین نان به صورت لایه لایه انجام می دهیم و درآخر کمی با دست لایه ها را به هم فشار می دهیم تا کیک منسجمی داشته باشیم.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه
حالا با مابقی ترکیب سس وماست اطراف کیک را می پوشانیم و با کمی پیازچه ی حلقه ای و جعفری آن را تزئین میکنیم و به مدت 4_5 ساعت در یخچال ميگذاریم تا سس به خورد نان ها برود و طعم دلپذیری بگیرد.
نکته : می توانید از کنسرو ذرت یا نخود فرنگی ویا حتی هویج آب پز هم برای مواد میانی کیک مرغ استفاده کرد واین به ذائقه ی شما بستگی دارد.
نکته : می توانید میزان سس مایونز را کمتر یا بیشتر کنید ،فقط دقت کنید که اگر خیلی میزان سس کم شود انسجام وچسبندگی لایه های کیک کم میشود .
کیک مرغ غذایی پرکالری است و می توانید علاوه بر پیش غذا بعنوان وعده ی ناهار یا شام هم از آن استفاده کنید .نوش جان 😋