آشپزی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو مرغ و قارچ همراه با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو قارچ و مرغ

مواد لازم :

پاستا پنه۱ بسته
فیله مرغ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان۱ بسته
شیر۱ لیوان
خامه۱۷۰ گرم
کره۴۰ گرم
قارچ۱۰ عدد
سیر۲ – ۳ حبه
نمک ، فلفل و آویشنبه میزان لازم
جعفریدر صورت تمایل

طرز تهیه سس آلفردو :

سیر را رنده کنید و در تابه به همراه کره کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود سپس شیر و خامه را که از قبل باهم مخلوط کرده اید به سیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا طعم ها به خورد شیر بروند ،

در این مرحله مرتب باید مخلوط هم بخورد تا شیر نسوزد وقتی شیر کمی قوام آمد و سس غلیظ شد پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود ،

مراقب باشید که سس ته نگیرد و پنیر گلوله ای نباشد. اکنون سس آلفردو آماده است میتوانید کمی جعفری تازه نیز به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه گراتن پاستا با سوسیس

طرز تهیه مرغ وقارچ برای پاستا پنه :

تکه های مکعبی خرد شده ی مرغ را با کمی سیر، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند.
سپس دریک تابه قارچهای خرد شده را به همراه کره یا روغن تفت دهید تا آب آن خشک شود و قارچ ها طلایی رنگ شوند.

قارچ‌ها را از تابه خارج کرده و سپس مرغ را با حرارت بالا تفت دهید تا تکه های مرغ آبدار باشد,طوریکه قسمت داخلی آن آبدار و اطراف مرغها طلایی وسرخ شود.پس از چند دقيقه مرغها را از تابه خارج کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه سالاد ماکارونی

اکنون سس آلفردو را که از قبل آماده کرده‌اید داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم گرم کنید و سپس قارچ‌ها و پس از آن پاستا پنه آبکش شده را اضافه کنید.

مخلوط را به خوبی هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود. پاستا را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و سینه های مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و روی پاستا بریزید.
می توانید از کمی پارمزان اضافی و آویشن و جعفری تازه برای تزئین استفاده کنید.

نکته : می توانید مرغ ها را به جای سرخ کردن با کمی روغن زیتون گریل کنید.

نوش جان 😋

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.