مواد لازم :
پاستا پنه | ۱ بسته |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
پنیر پارمزان | ۱ بسته |
شیر | ۱ لیوان |
خامه | ۱۷۰ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
قارچ | ۱۰ عدد |
سیر | ۲ – ۳ حبه |
نمک ، فلفل و آویشن | به میزان لازم |
جعفری | در صورت تمایل |
طرز تهیه سس آلفردو :
سیر را رنده کنید و در تابه به همراه کره کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود سپس شیر و خامه را که از قبل باهم مخلوط کرده اید به سیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا طعم ها به خورد شیر بروند ،
در این مرحله مرتب باید مخلوط هم بخورد تا شیر نسوزد وقتی شیر کمی قوام آمد و سس غلیظ شد پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود ،
مراقب باشید که سس ته نگیرد و پنیر گلوله ای نباشد. اکنون سس آلفردو آماده است میتوانید کمی جعفری تازه نیز به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه گراتن پاستا با سوسیس
طرز تهیه مرغ وقارچ برای پاستا پنه :
تکه های مکعبی خرد شده ی مرغ را با کمی سیر، نمک و فلفل مزهدار کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند.
سپس دریک تابه قارچهای خرد شده را به همراه کره یا روغن تفت دهید تا آب آن خشک شود و قارچ ها طلایی رنگ شوند.
قارچها را از تابه خارج کرده و سپس مرغ را با حرارت بالا تفت دهید تا تکه های مرغ آبدار باشد,طوریکه قسمت داخلی آن آبدار و اطراف مرغها طلایی وسرخ شود.پس از چند دقيقه مرغها را از تابه خارج کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه سالاد ماکارونی
اکنون سس آلفردو را که از قبل آماده کردهاید داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم گرم کنید و سپس قارچها و پس از آن پاستا پنه آبکش شده را اضافه کنید.
مخلوط را به خوبی هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود. پاستا را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و سینه های مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و روی پاستا بریزید.
می توانید از کمی پارمزان اضافی و آویشن و جعفری تازه برای تزئین استفاده کنید.
نکته : می توانید مرغ ها را به جای سرخ کردن با کمی روغن زیتون گریل کنید.
نوش جان 😋