مافین مرغ و پیازچه :
مافین ها انواع مختلفی دارند و به شکل شیرینی و یا فینگرفودهای خوشمزه در مهمانی ها سرو می شوند .
در این بخش از دخترانه قصد داريم که مافین مرغ و پیازچه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه :
خمیر یوفکا آماده | ۲۰ ورق |
سینه مرغ چرخ شده | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه تازه | ۵ ساقه |
کنسرو سبزیجات ( ذرت و هویج ) | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک – فلفل – زردچوبه – پودر سیر | به میزان لازم |
شیر | نصف پیمانه |
زعفران آب کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه :
ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم بعد ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی و سینه مرغ چرخ کرده به پیازها اضافه می کنیم و خوب مخلوط کنید تا بوی خامی مواد گرفته شود .
وقتی رنگ گوشت مرغتان تغییر کرد ترکیب ذرّت و هویج کنسرو شده را به مواد اضافه کنید و با حرارت کم تفت دهید . سپس مواد را از روی حرارت برداشته و وقتی کمی سرد شد پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیرهای یوفکا را روی سطح صاف قرار دهید و با ترکیب شیر،زعفران آب کرده و کره سطح آن را مرطوب کنید و بعد به تکه های مربعی برش داده و در قالب مافین قرار دهید .در هر قالب دو تکه از خمیر یوفکا قرار دهید تا بعد از پخت خرد و شکننده نباشد و با دست کناره های قالب را شکل دهید تا خمیر به شکل قالب فرم بگیرد . اکنون داخل خمیرها را با موادتان پرکنید و رویش را کمی پنیر پیتزا ریخته و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت بيست دقیقه قرار دهید.
مافین ها را درظرف بچینید و با کمی پیازچه یا سس خردل تزیین کنید.
- نکته : مواد میانی نباید آبدار باشند چون خمیر یوفکا بازشده و مواد از آن خارج می شود.
- نکته : قبل از قرار دادن مواد داخل خمیر مطمئن شوید که مواد میانی کاملا سرد شده
نوش جان 😋