ترکیب عطر چای و طعم مطبوع کیک نسکافه و عصری دلپذیر همه ی اینها مارو مشتاق میکنه که برای بدست آوردنش دست بکار بشیم و خودمونو مهمون کیکی خونگی وخوشمزه کنيم.
طرز تهیه کیک های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی
کیک نسکافه ای :
مواد لازم :
تخم مرغ | ۴ عدد |
پنیر خامه ای | ۱۰۰ گرم |
پودر قند یا شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع یا کره | ۱/۴ پیمانه |
آرد سفید | ۲ و ۱/۴ پیمانه |
پودر نسکافه | ۲ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱/۸ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری سرپر |
طرز تهیه کیک نسکافه ای :
ابتدا تخم مرغ را در ظرفی شکسته و باهمزن به همراه پودرقند و وانیل میزنیم تا زمانیکه سفت وسفید رنگ شود ( هرچه بیشتر زده شود کیک پوکتر می شود حدودا ۱۵ دقیقه ) بعد پنیر را به مواد اضافه کرده وباهمزن میزنیم تا خوب یکدست شوند سپس آرد را الک کرده ونیمی از آن را اضافه می کنیم و با دور کند هم میزنیم.
سپس مخلوط شیر ونسکافه را باهم اضافه میکنیم و بعد نیم دیگر آرد را به همراه بکینگ پودرکم کم اضافه میکنیم کف قالب را چرب کرده وآرد میپاشیم و مواد را به آرامی به قالب انتقال میدهیم ودرطبقه وسط فر قرار میدهیم .
نوش جان😋
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک زردآلو
نکته ۱ : فر از قبل گرم شده باشد.
نکته ۲ : تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
نکته ۳ : مواد خشک حتما الک شوند.
- زمان پخت : ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت
- درجه فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد