آشپزی

طرز تهیه کیک نسکافه

طرز تهیه کیک نسکافه

ترکیب عطر چای و طعم مطبوع کیک نسکافه و عصری دلپذیر همه ی اینها مارو مشتاق میکنه که برای بدست آوردنش دست بکار بشیم و خودمونو مهمون کیکی خونگی وخوشمزه کنيم.

طرز تهیه کیک های بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک نسکافه ای :

مواد لازم :

تخم مرغ۴ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
پودر قند یا شکر۱ پیمانه
روغن مایع یا کره۱/۴ پیمانه
آرد سفید۲ و ۱/۴ پیمانه
پودر نسکافه۲ قاشق چای خوری
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری سرپر

طرز تهیه کیک نسکافه ای :

ابتدا تخم مرغ را در ظرفی شکسته و باهمزن به همراه پودرقند و وانیل میزنیم تا زمانیکه سفت وسفید رنگ شود ( هرچه بیشتر زده شود کیک پوکتر می شود حدودا ۱۵ دقیقه ) بعد پنیر را به مواد اضافه کرده وباهمزن میزنیم تا خوب یکدست شوند سپس آرد را الک کرده ونیمی از آن را اضافه می کنیم و با دور کند هم میزنیم.
سپس مخلوط شیر ونسکافه را باهم اضافه میکنیم و بعد نیم دیگر آرد را به همراه بکینگ پودرکم کم اضافه میکنیم کف قالب را چرب کرده وآرد میپاشیم و مواد را به آرامی به قالب انتقال میدهیم ودرطبقه وسط فر قرار میدهیم .
نوش جان😋

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک زردآلو

نکته ۱ : فر از قبل گرم شده باشد.
نکته ۲ : تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
نکته ۳ : مواد خشک حتما الک شوند.

  • زمان پخت : ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت
  • درجه فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *