آشپزی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خانگی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

پنکیک ها بعنوان صبحانه هایی دلچسب و خوش طعم شناخته می شوند اما گاهی همین صبحانه ی ساده نیز احتیاج به کمی هیجان دارد تا آن را از یکنواختی خارج کند و ما را برای صرف صبحانه مشتاق تر کند.
در این بخش از آشپزی دخترانه قصد داریم تا طرز تهیه ی پنکیک شکلاتی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی :

آرد۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شیر۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری سر صاف
وانیلکمی
شکر۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
کره ی آب شده۳ قاشق غذاخوری
نمککمی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی :

ابتدا در کاسه ای بزرگ تخم مرغ را بخوبی هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و آنقدر بزنید که دانه های شکر باز شوند. حالا کره را به مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کنید.
در این مرحله آرد ،نمک و بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و دو بار الک کنید تا هوا در لابلای آرد قرارگیرد و باعث شود بافت پنکیک نرم و پفکی شود .سپس ترکیب آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پنکیک ساده خانگی

پس از مخلوط کردن آرد با مواد نوبت شیر است که آن را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.دقت داشته باشید که مواد را در حدی هم بزنید که یکدست شوند زیرا هم زدن بیش از حد باعث خوابیدن پف پنکیک شده و بافت آن سفت می شود.
حالا تابه ای تفلون را گرم کرده و کمی سطح آن چرب کنید و بعد در هر بار یک ملاقه از مواد پنکیک را روی سطح آن ریخته و کمی تابه را بچرخانید تا مواد بطور یکنواخت پخش شوند.وقتی یک طرف پنکیک ها تغییر رنگ داد آن را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید ،اینکار را تا آخر انجام دهید .
در انتها می توانید با شکلات آب شده و مغز گردو و یا میوه های دلخواه پنکیک ها را تزئین کرده و میل کنید .نوش جان😋

نکته : حتما از تابه ای تفلون و کوچک برای پخت پنکیک ها استفاده کنید تا مواد به کف تابه نچسبد.
نکته : بعد از اضافه کردن آرد و شیر مواد را زیاد هم نزنید زیرا باعث کم شدن پف پنکیک ها می شود.
نکته : پنکیک را می توانید در وعده ی صبحانه و یا عصرانه میل کنید.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.