مواد لازم برای تهیه کیک شارلوت :
کیک اسفنجی | ۱ عدد |
ژله با طعم دلخواه | ۱ بسته |
خامه آماده | ۴۰۰ گرم |
خلال بادام و یا مغز گرد و یا فندق خرد شده (به دلخواه) | ۳ قاشق غذاخوری |
میوه : توت فرنگی یا میوه دلخواه | ۱۵۰ گرم |
طرز تهیه کیک شارلوت :
ابتدا ژله دلخواه را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به جای آب سرد از ۱۰۰ گرم خامه قنادی استفاده میکنیم و دریخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
سپس کیک اسفنجی که از قبل پخته ایم ( طرز تهیه کیک اسفنجی ) را روی سطح کار قرار داده و دو سانت سطح کیک را برداشته و لایه ای نازک از خامه فرم گرفته درون سطح کیک و دیواره ها را میپوشانیم.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک کدو حلوایی
کیک را به مدت یک ساعت دریخچال قرارمیدهیم تا خامه خودش را بگیرد، سپس از یخچال خارج کرده و با ژله میوه دلخواه و مغزهای دلخواه داخلش را پرمیکنیم ودوباره با یک لایه خامه فرم گرفته سطح کیک را پوشانده و تزیین میکنیم، حالا کیک شارلوت شما آماده میل کردن است. نوش جان 😋