آشپزی

طرز تهیه کیک شارلوت

طرز تهیه کیک شارلوت

مواد لازم برای تهیه کیک شارلوت :

کیک اسفنجی ۱ عدد
ژله با طعم دلخواه۱ بسته
خامه آماده۴۰۰ گرم
خلال بادام و یا مغز گرد و یا فندق خرد شده (به دلخواه)۳ قاشق غذاخوری
میوه : توت فرنگی یا میوه دلخواه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه کیک شارلوت :

ابتدا ژله دلخواه را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به جای آب سرد از ۱۰۰ گرم خامه قنادی استفاده میکنیم و دریخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
سپس کیک اسفنجی که از قبل پخته ایم ( طرز تهیه کیک اسفنجی ) را روی سطح کار قرار داده و دو سانت سطح کیک را برداشته و لایه ای نازک از خامه فرم گرفته درون سطح کیک و دیواره ها را میپوشانیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کیک را به مدت یک ساعت دریخچال قرارمیدهیم تا خامه خودش را بگیرد، سپس از یخچال خارج کرده و با ژله میوه دلخواه و مغزهای دلخواه داخلش را پرمیکنیم ودوباره با یک لایه خامه فرم گرفته سطح کیک را پوشانده و تزیین میکنیم، حالا کیک شارلوت شما آماده میل کردن است. نوش جان 😋

+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *