مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:
تخم مرغ | چهار عدد، زرده و سفیده جدا |
آرد | 1 پیمانه و نیم |
شکر | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق سوپخوری سر خالی |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک اسفنجی :
ابتدا سفیده ها را درظرفی تمیز وترجیحا شیشه ای به مدت سه تا چهاردقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا سفیده ها فرم بگیرد سپس در ظرفی دیگر زرده ها را به همراه شکر و وانیل خوب هم میزنیم بطوريكه یکدست وکرمی رنگ و بافت شکر کاملاً در زرده یکدست شود.
آموزش پخت کیک های بیشتری را آموزش ببینید : طرز تهیه کیک تولد
سپس آرد وبکینگ پودر را که از قبل دوبار الک کرده ایم کم کم به مواد اضافه ميكنيم و با دور کند و دریک جهت هم میزنیم ( بهتراست دراین مرحله زیاد هم نزنیم تا پف کیک نخوابد ) و در آخرین مرحله سفیده های همزده را به مواد اصلی اضافی میکنیم و درحدی مخلوط میکنیم که یکدست شود.
قالب را از قبل چرب کرده و آردپاشی میکنیم تا کیک به راحتی پس از پخت از آن خارج شود ، مواد را به آرامی در قالب ریخته و در فر قرار میدهیم.
مدت پخت : 25-30 دقیقه
درجه فر: 200 درجه سانتیگراد
طبقه وسط فر
طرز تهیه کیک های بیشتری را آموزش ببینید : طرز تهیه کیک زردآلو
نکته ۱ : از بیست دقیقه قبل فر گرم شود.
نکته ۲ : پس از مدت زمان لازم ابتدا با نوک کارد یا چوب کبریت به وسط کیک فرو میکنیم اگر کارد تمیز بود کیک پخته است درغیر اینصورت پنج دقیقه زمان اضافي برای پخت به کیک میدهیم.
نکته ۳ : پس از پخت کامل لبه های کیک را با کارد از قالب جدا میکنیم تا پف کیک نخوابد وکیک سریعتر سرد شود.