با شروع شدن فصل تابستان کیک زردآلو و کیک های میوه ای این فصل با طعم های دلپذیرشان بسیار پرطرفدار می شوند .
کیک زردآلو جز کیک های خوشمزه و پرطرفداریست که همیشه مورد استقبال قرار می گیرد و حتی بعضی از طرفداران پر و پا قرص آن در سایر فصول از کمپوت زردآلو و یا فریز شده ی آن استفاده می کنند.
برای تهیه ی این کیک خوشمزه با دخترانه همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو :
زرد آلوی تازه و شیرین | ۸ عدد |
آرد سفید | ۱/۵ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
پرک بادام | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک زردآلو :
مرحله ی اول :
ابتدا کره و شکر را با هم خوب بزنید تا بلورهای شکر کاملاً باز شوند و مایع کرمی رنگ و کشدار شود.
مرحله ی دوم :
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را سی ثانیه باهمزن مخلوط کنید .
مرحله ی سوم :
سپس شیر را به مخلوط بیفزایید و کمی هم بزنید .
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک هویج و گردو
مرحله ی چهارم :
در این مرحله مخلوط آرد قنادی ،بکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کنید تا پوک شود و بعد کم کم به مایع کیک اضافه کنید . بعد از اضافه کردن آرد مواد نباید زیاد هم زده شوند چون پف کیک می خوابد.
مرحله ی پنجم :
حالا کف قالب را چرب کرده و آردپاشی کنید تا جداکردن کیک از قالب به راحتی صورت گیرد .
سپس مواد کیک را به آرامی به قالب منتقل کنید.
مرحله ی ششم :
زردآلوهای شیرین و سفت را انتخاب کنید و هسته هایش را جداکنید .
حالا زردآلو ها را روی سطح کیک بچینید و از کمی پرک بادام در لابلای آنها استفاده کنید .
کیک زردآلو را درطبقه ی وسط فر با حرارت ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
بعد از این تایم درب فررا باز کرده و با خلال دندان کیک را تست کنید که کامل پخته باشد ،به این اینصورت که خلال دندان را در وسط کیک فروکنید اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید کیک پخته است در غیر اینصورت به زمان بیشتری نیاز دارد.
پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و اطراف آن را با کارد از قالب جداکنید و پس از سرد شدن کیک را به ظرف مناسب انتقال دهید و سرو کنید .نوش جان😋
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک شارلوت
نکته: زردآلوها نباید آبدار باشند چون باعث خمیرشدن کیک می شوند.
نکته : مواد از قبل باید به دمای محیط برسند.
نکته : فراز قبل گرم شود.
نکته : آرد به همراه بکینگ پودر سه بار الک شود تا کیک پوک شود.
2 دیدگاه در “طرز تهیه کیک زردآلو”