آشپزی

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

ناگت مرغ پنیری

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ پنیری :

سینه مرغ چرخ شده۴۰۰ گرم
پیاز کوچک۱ عدد
سیر۳ حبه
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیربه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد
پودر سوخاریبه میزان لازم
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری :

ابتدا در ظرفی بزرگ سینه ی مرغ چرخ شده را با پنیر پیتزا خوب مخلوط میکنیم طوريكه بافت مرغ و پنیر یکدست شود بعد پیاز را رنده کرده وآب اضافیش را گرفته بهمراه سیر رنده شده و ادویه ها مخلوط کرده و بعد توپک های کوچک از مواد را درست میکنیم و در آرد سوخاری غلطانده ،بعد درتخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری میغلطانیم طوريكه بافت مرغ دیده نشود.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت ماهی پنیری


بهتراست قبل از سرخ کردن ناگت ها را یک ساعت دریخچال استراحت دهیم و بعد آنها را در روغن داغ و زیاد سرخ کنید.
وقتی دو طرف ناگت ها طلایی شد آنها را ازتابه خارج کنید و درصافی قرار دهید تا روغن اضافیش خارج شود.
می توانید ناگت های مرغ را درظرف چیده و با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل سرو کنید .نوش جان😋

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ

+1
13
+1
26
+1
15
+1
7
+1
6
+1
16
+1
7

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

  1. راستش من هنوز درست نکردم ولی میخوا میدونم که چقدر باید روغن بریزیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *