ناگت مرغ پنیری
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ پنیری :
سینه مرغ چرخ شده | ۴۰۰ گرم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
روغن برای سرخ کردن |
طرز تهیه ناگت مرغ پنیری :
ابتدا در ظرفی بزرگ سینه ی مرغ چرخ شده را با پنیر پیتزا خوب مخلوط میکنیم طوريكه بافت مرغ و پنیر یکدست شود بعد پیاز را رنده کرده وآب اضافیش را گرفته بهمراه سیر رنده شده و ادویه ها مخلوط کرده و بعد توپک های کوچک از مواد را درست میکنیم و در آرد سوخاری غلطانده ،بعد درتخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری میغلطانیم طوريكه بافت مرغ دیده نشود.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت ماهی پنیری
بهتراست قبل از سرخ کردن ناگت ها را یک ساعت دریخچال استراحت دهیم و بعد آنها را در روغن داغ و زیاد سرخ کنید.
وقتی دو طرف ناگت ها طلایی شد آنها را ازتابه خارج کنید و درصافی قرار دهید تا روغن اضافیش خارج شود.
می توانید ناگت های مرغ را درظرف چیده و با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل سرو کنید .نوش جان😋
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ
راستش من هنوز درست نکردم ولی میخوا میدونم که چقدر باید روغن بریزیم