آشپزی

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

ناگت مرغ پنیری

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ پنیری :

سینه مرغ چرخ شده۴۰۰ گرم
پیاز کوچک۱ عدد
سیر۳ حبه
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیربه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد
پودر سوخاریبه میزان لازم
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری :

ابتدا در ظرفی بزرگ سینه ی مرغ چرخ شده را با پنیر پیتزا خوب مخلوط میکنیم طوريكه بافت مرغ و پنیر یکدست شود بعد پیاز را رنده کرده وآب اضافیش را گرفته بهمراه سیر رنده شده و ادویه ها مخلوط کرده و بعد توپک های کوچک از مواد را درست میکنیم و در آرد سوخاری غلطانده ،بعد درتخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری میغلطانیم طوريكه بافت مرغ دیده نشود.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت ماهی پنیری


بهتراست قبل از سرخ کردن ناگت ها را یک ساعت دریخچال استراحت دهیم و بعد آنها را در روغن داغ و زیاد سرخ کنید.
وقتی دو طرف ناگت ها طلایی شد آنها را ازتابه خارج کنید و درصافی قرار دهید تا روغن اضافیش خارج شود.
می توانید ناگت های مرغ را درظرف چیده و با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل سرو کنید .نوش جان😋

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ

+1
12
+1
20
+1
14
+1
4
+1
6
+1
16
+1
7

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

  1. راستش من هنوز درست نکردم ولی میخوا میدونم که چقدر باید روغن بریزیم

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.