آشپزی

آموزش طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی

مرغ مجلسی :

مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی :

ران مرغ و یا سینه مرغ۶ تکه
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ – ۳ حبه
هویج۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد کوچک
رب۲ قاشق سوپ خوری
نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه، چوب دارچین ، پودر غورهبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ مجلسی :

ابتدا پیاز را خرد کرده وباکمی روغن تفت میدهیم سپس رب را به همراه سیرخرد شده اضافه کرده وتفت ميدهيم وبعد
نمک وفلفل وزردچوبه را به سس اضافه میکنیم وباندازه یک لیوان آب جوش به همراه چوب دارچین و هویج حلقه شده به سس اضافه میکنیم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورش مرغ کاری هندی


در ظرفی دیگر روغن زیاد ریخته وتکه های مرغ را درآن سرخ کرده وپس از سرخ شدن به آرامی در ظرف سس گذاشته وزمان میدهیم تا مرغ ها کاملا پخته شود نیم ساعت مانده به پخت کامل فلفل دلمه ای و پودر غوره ( درصورت تمايل) به مرغ اضافه ميكنيم تا عطر وطعم بی نظیری به مرغها بدهیم.

طرز تهیه غذاهای بیشتری را آموزش ببینید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع غذا , دسر , کیک و شیرینی و..


زمان مورد نیاز برای پخت مرغ ها بین دو تا حدود دو ساعت نیم ساعت کافی است و بهتر است بیشتر از این تایم پخته نشود تا مرغها له نشود و شکل خود را حفظ کند ،پس از پخت مرغ هارا درظرف مورد نظر گذاشته و سس اضافی درون قابلمه را صاف کرده وروی مرغ ها میریزیم تا طعم آن حفظ شود میتوانیم با استفاده از زرشک سرخ شده وخلال پسته وبادام مرغ ها را تزئین کنید .نوش جان😋

+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.