خورش مرغ کاری هندی :
خورش مرغ کاری یکی از غذاهای اصیل هندیست که بسیار پرطرفدار است و تقریبا در تمام رستوران های هندي سرو می شود .این خورشت خوش طعم یکی از غذاهای معرف فرهنگ هندیست و به دلیل شباهت طعم آن با ذائقه ی مردم جنوب ایران به سفره های ایرانی نیز راه پیداکرده است. در این بخش از دخترانه طرز تهیه ی این خورش تند و تیز و خوش عطر هندی را آموزش ببینید.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ کاری هندی :
سینه مرغ بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه یا ماست پر چرب | ۲۰۰ گرم |
نمک – فلفل قرمز – پاپریکا – زردچوبه – زنجفیل – زیره سياه | به میزان لازم |
ادویه کاری | ۱ قاشق چای خوری |
کره | ۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش مرغ کاری هندی :
پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه کره تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شود .
سپس سیر رنده شده را به همراه نمک ،فلفل، زردچوبه ،زنجفیل و زیره سیاه به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا عطر سیر و ادویه ها درفضا بپیچد .
حالا سینه ی مرغ را که از قبل به قطعات کوچک تقسیم کرده اید به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا بوی زهم مرغ گرفته شود و تمام قسمت های آن طعم دار شود .
پس از سه تا چهار دقیقه مرغ ها را از تابه خارج کرده و سس را در همان تابه آماده کنید .
حالا رب را به تابه ی اصلی افزوده و اجازه دهید خامی رب گرفته شود.
در این مرحله خامه را به همراه فلفل پاپریکا زده تا یکدست شود و به مواد اصلی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
حرارت را بسیار کم کرده و مرغ ها را به سس آماده شده بیفزایید و اجازه دهید حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند .
پس از جا افتادن خورش را به ظرف اصلیتان منتقل کرده و با خامه ی تازه و جعفری خرد شده تزئین کنید و با برنج یا نان سرو کنید.
نکته : افزودن رب به این خورش اختیاریست.
نکته : می توانید به سس یک قاشق غذاخوری شکر نیز اضافه کنید تا تندی غذا کمی به ملس متمایل شود.
نکته : درصورت تمایل می توانید از ماست پرچرب به جای خامه استفاده کنید.
نکته : افزودن یا کاهش فلفل و یا کاری طبق ذائقه ی خودتان باشد.