بورک :
بورک یک غذای معروف درکشور ترکیه است که بعنوان پیش غذایی محبوب شناخته شده است .تنوع بورک پایش را در سفره ی صبحانه و وعده ی عصرانه نیز باز کرده است و طعم لذیذش آن را در بین مردم کشورهای دیگر نیز بسیار محبوب کرده است .
بورک را می توانيد بعنوان یک فست فود محبوب درمهمانی هایتان استفاده کنید و از طعم های گوناگونش لذت ببرید .
در این بخش از دخترانه قصد داريم که بورک گوشت و قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ :
خمیر یوفکا آماده | ۲۰ ورقه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک ، فلفل ،زردچوبه ، پودر سیر | به میزان لازم |
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ :
ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم بعد ادویه ها را به همراه رب و گوشت چرخ کرده به پیازها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنيم تا بوی زهم گوشت گرفته شود .
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد قارچ های خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و با حرارت کم تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازد و همراه گوشت چنددقیقه بپزند .
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک سبزیجات
پس از پخت گوشت و قارچ ،فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید .مواد را از روی حرارت بردارید تا سرد شوند .
بعد از خنک شدن مواد میانی بورک پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام مواد میزان یکسانی از پنیر داشته باشند.
حالا کمی ازموادبورک را در گوشه ی خمیر بریزید و آن را مثلثی بپیچید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
وقتی دو طرف بورک سرخ شد آن را درصافی قراردهید تا روغن اضافیش خارج شود.
بورکها را درظرف بچینید و با کمی سس کچاپ یا خردل تزیین کنید .نوش جان😋
- نکته: می توانید سطح بورک را با کره و زعفران آب شده و کنجد تزیین کرده و آنها را در سینی فرکه از قبل چرب شده چیده و به مدت نیم ساعت بپزید .
- نکته : مواد میانی نباید آبدار باشند چون خمیر یوفکا بازشده و مواد از آن خارج می شود.
- نکته: قبل از پیچیدن بورک ها مطمئن شوید که مواد میانی کاملا سرد شده باشند.