بورک سبزیجات :
اگر جز افرادی هستید که به فست فودهای گیاهی علاقه مندید و یا گیاهخوار هستید بورک سبزيجات می تواند یک انتخاب عالی برایتان باشد. با آشپزی دخترانه همراه باشید و طرز تهیه ی این پیش غذای خوش طعم ترکی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه بورک سبزیجات :
خمیر یوفکای آماده | ۲۰ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
سیب زمینی خرد شده | ۱ عدد |
قارچ خرد شده | ۱۰ عدد |
کنسرو ذرت | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک – فلفل – زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه بورک سبزیجات :
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شود سپس سیر رنده شده را به همراه نمک و ادویه ها اضافه کنید تا بوی سیر به مشام برسد .حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی و قارچ هاست .
در این مرحله قارچ ها را با حرارت بیشتری سرخ کنید تا آب نیندازد،وقتی قارچ ها نیم پز شدند ذرت ها را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید و اجازه دهید چنددقیقه باهم بپزند .حالا مواد را از روی حرارت بردارید و صبر کتید تا کاملا سرد شود.
پس از اینکه مواد کاملا سرد شد گشنیز خردشده را به موادتان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا عطر گشنیز در تمام قسمتهای آن بپیچد.در تابه ای دیگر سیب زمینی ها را با روغن و نمک سرخ کنید و پس از سرد شدن با مواد قبلی مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک اسفناج
حالا خمیرهای یوفکا را باز کنید و کمی از مواد را در ابتدای خمیر ریخته و به آرامي یوفکاها را رول کنید. مراقب باشید که مواد از دوطرف خمیر بیرون نریزد.
حالا می توانید بورک ها را در روغن داغ سرخ کنید و یا آنها را در سینی فر که از قبل چرب شده بچینید و به مدت نیم ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
این بورک خوشمزه را داغ سرو کنید و از طعم دلپذیرش لذت ببرید .
- نکته: دقت کنید که مواد میانی سرد باشد تا به هنگام پیچیدن رول ها خمیرتان سوراخ نشود.
- نکته : مواد میانی بورک نباید آبدار باشند.
نوش جان😋