بورک اسفناج جز پیش غذاهای پر طرفداریست که با ساده ترین مواد و به سرعت آماده می شود و علی رغم سادگی اش طعم بسیار مطبوعی دارد. با دخترانه همراه شوید و طرزتهیه ی این پیش غذای خوش طعم را آموزش ببینید.
مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج :
خمیر یوفکای آماده | ۲۰ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
اسفناج خرد شده | ۳۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۱۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
شیر | نصف پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
زعفران آب شده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره ذوب شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک – فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه بورک اسفناج :
ابتدا اسفناج ها را بشویید و خرد کنید ،سپس با مقدار کمی آب بپزید ( بیست دقیقه پخت کافیست) و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا خشک شود. در تابه مقداری روغن ریخته و پیازهای خردشده را کمی سرخ کنید تا طلایی رنگ و سبک شوند.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک گوشت و قارچ
بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شد سیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید در حدیکه عطر سیر بلند شود .حالا اسفناج های پخته را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه با مواد تفت دهید تا طعم ها به خورد هم بروند.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک سبزیجات
پنیرخامه ای را به تکه های کوچک تقسیم کنید و با مواد مخلوط کنید وقتی پنیر با مواد مخلوط شد تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کاملا سرد شوند.
ورقه های خمیر یوفکا را به صورت مربع های بیست در بیست برش زده و با مخلوط شیر،کره و زعفران آب شده سطح آن را مرطوب کنید.
حالا خمیرها را داخل قالب های مافین قرار داده و با دست به ديواره های قالب فشاردهید تا شکل بگیرد . در هر قالب دو خمیر یوفکا قرار دهید و داخلش را با ترکیب اسفناج پرکنید. سطح رویی بورک ها را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید و در فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید. وقتی پنیرها آب شد و کمی سطح آن طلایی شد بورک ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید .
نوش جان😋