آشپزی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

در این بخش از دخترانه شما را طرز تهیه ی یک کیک خوشمزه بر پایه ی کدو حلوایی آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی :

تخم مرغ۳ عدد
آرد سفید۱/۵ پیمانه
شکر۱ پیمانه
پوره ی کدو حلوایی۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده۱ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده۲ قاشق غذاخوری
شیرنصف پیمانه
روغننصف پیمانه

طرز تهیه کیک کدو حلوایی :

ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کرده ،سفیده ها را با همزن به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا سبک شود.سپس در ظرف دیگری زرده ها را به همراه شکر آنقدر بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شوند بعد شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مواد کیک اضافه کنید و فقط در حدی مخلوط کنید که مواد با هم مخلوط شوند . بعد از مخلوط کردن آرد نوبت اضافه کردن سفیده هاست که از قبل با همزن زده اید آنها را نیز مخلوط کرده و در آخرین مرحله کدوحلوایی ها را به همراه زعفران آب کرده به مواد کیک اضافه کنید و کمی مخلوط کنید .حالا مواد کیک را در قالب متوسط که کف آن چرب و آرد پاشی شده است به آرامي ریخته و مغز گردوها را روی سطح کیک بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخت کیک کدوحلوایی را در ظرف مناسبی سرو کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

نکته : بعد از اضافه کردن آرد وبکینگ پودر مواد را فقط درحدّ مخلوط کردن هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
نکته : درهنگام اضافه کردن گردوها آنها را با یک قاشق آرد مخلوط کرده سپس آرد اضافي را به کمک الک از گردوها جداکرده وبعد گردو را روی سطح کیک بریزید به این ترتیب گردوها سبک شده وروی سطح باقی می ماند همچنین پف کیک نمیخوابد.
نکته : پوره ی کدو حلوایی نباید آبدارباشد زیرا کیک را خمیری می کند.
نکته : فر از قبل گرم شده باشد.
نکته : تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.

نوش جان 😋

+1
1
+1
0
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.