کیک هویج و گردو
یک کیک خانگی و خوشمزه که عطردلپذیر دارچینش فضای خانه را گرمتر می کند.در ادامه این مطلب در سایت دخترانه آموزش میبینید تا چطور این کیک خوشمزه و خوشبو را در خانه تهیه کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک شارلوت
مواد لازم :
آرد | ۲۲۵ گرم |
شکر قهوه ای | ۲۵۰ گرم |
هویج رنده شده | ۱/۵ پیمانه |
ماست خامه ای | ۳۰۰ میلی لیتر |
تخم مرغ بزرگ | ۳ عدد |
گردو خرد شده | ۸۰ گرم |
کشمش | ۵۰ گرم |
کره ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک هویج و گردو :
سفیده و زرده را جدا کرده و درظرف اول سفیده ها را خوب بزنید تا کف کند وسبک شود.
در ظرفی دیگر زرده ها را به همراه شکر خوب میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس ماست خامه ای را افزوده ومخلوط کنید.
بعد آرد ،وانیل ،نمک و بکینگ پودر را بهمراه هم الک کرده و اضافه می کنیم .
اکنون نوبت اضافه کردن سفیده هاست ،دقت داشته باشید که سفیده ها نباید زیاد هم زده شوند تا پف کیک نخوابد فقط درحدّی که یکدست شوند.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک زرد آلو
در آخر هویج ها را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید ( درحدی که مواد مخلوط شود )
سپس مواد را به آرامي در قالبی که از قبل چرب و آردپاشی شده است میریزیم و در آخرین مرحله کشمش و گردوها را که با دارچين و کمی آرد آنها را مخلوط کرده اید روی کیک بریزید و در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
- حرارت ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد
- مدت پخت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه
نکته : مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشند.
نکته : فر از بیست دقیقه قبل گرم شود.
نکته : تناسب اندازه ی قالب با مقدار مواد رعایت شود.
نکته : در نیم ساعت اول اصلا درب فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد .
نکته : حرارت فرها باهم متفاوت است درنتیجه بعد از ۴۰ دقیقه تست خامی روی کیک انجام دهید و اگر پخته بود آن را از فر خارج کنید ،درغیر اینصورت تایم بیشتری به آن بدهید.
نوش جان😋