آشپزی

طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گردو

کیک هویج و گردو

یک کیک خانگی و خوشمزه که عطردلپذیر دارچینش فضای خانه را گرمتر می کند.در ادامه این مطلب در سایت دخترانه آموزش میبینید تا چطور این کیک خوشمزه و خوشبو را در خانه تهیه کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک شارلوت

مواد لازم :

آرد۲۲۵ گرم
شکر قهوه ای۲۵۰ گرم
هویج رنده شده۱/۵ پیمانه
ماست خامه ای ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ۳ عدد
گردو خرد شده۸۰ گرم
کشمش ۵۰ گرم
کره ذوب شده۱۰۰ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری سرپر
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هویج و گردو :

سفیده و زرده را جدا کرده و درظرف اول سفیده ها را خوب بزنید تا کف کند وسبک شود.
در ظرفی دیگر زرده ها را به همراه شکر خوب میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس ماست خامه ای را افزوده ومخلوط کنید.
بعد آرد ،وانیل ،نمک و بکینگ پودر را بهمراه هم الک کرده و اضافه می کنیم .
اکنون نوبت اضافه کردن سفیده هاست ،دقت داشته باشید که سفیده ها نباید زیاد هم زده شوند تا پف کیک نخوابد فقط درحدّی که یکدست شوند.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک زرد آلو


در آخر هویج ها را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید ( درحدی که مواد مخلوط شود )
سپس مواد را به آرامي در قالبی که از قبل چرب و آردپاشی شده است میریزیم و در آخرین مرحله کشمش و گردوها را که با دارچين و کمی آرد آنها را مخلوط کرده اید روی کیک بریزید و در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

  • حرارت ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد
  • مدت پخت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه

نکته : مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشند.
نکته : فر از بیست دقیقه قبل گرم شود.
نکته : تناسب اندازه ی قالب با مقدار مواد رعایت شود.
نکته : در نیم ساعت اول اصلا درب فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد .
نکته : حرارت فرها باهم متفاوت است درنتیجه بعد از ۴۰ دقیقه تست خامی روی کیک انجام دهید و اگر پخته بود آن را از فر خارج کنید ،درغیر اینصورت تایم بیشتری به آن بدهید.

نوش جان😋

+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *