آشپزی

طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گردو

کیک هویج و گردو

یک کیک خانگی و خوشمزه که عطردلپذیر دارچینش فضای خانه را گرمتر می کند.در ادامه این مطلب در سایت دخترانه آموزش میبینید تا چطور این کیک خوشمزه و خوشبو را در خانه تهیه کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک شارلوت

مواد لازم :

آرد۲۲۵ گرم
شکر قهوه ای۲۵۰ گرم
هویج رنده شده۱/۵ پیمانه
ماست خامه ای۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ۳ عدد
گردو خرد شده۸۰ گرم
کشمش۵۰ گرم
کره ذوب شده۱۰۰ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری سرپر
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
نمک۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هویج و گردو :

سفیده و زرده را جدا کرده و درظرف اول سفیده ها را خوب بزنید تا کف کند وسبک شود.
در ظرفی دیگر زرده ها را به همراه شکر خوب میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس ماست خامه ای را افزوده ومخلوط کنید.
بعد آرد ،وانیل ،نمک و بکینگ پودر را بهمراه هم الک کرده و اضافه می کنیم .
اکنون نوبت اضافه کردن سفیده هاست ،دقت داشته باشید که سفیده ها نباید زیاد هم زده شوند تا پف کیک نخوابد فقط درحدّی که یکدست شوند.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک زرد آلو


در آخر هویج ها را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید ( درحدی که مواد مخلوط شود )
سپس مواد را به آرامي در قالبی که از قبل چرب و آردپاشی شده است میریزیم و در آخرین مرحله کشمش و گردوها را که با دارچين و کمی آرد آنها را مخلوط کرده اید روی کیک بریزید و در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

  • حرارت ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد
  • مدت پخت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه

نکته : مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشند.
نکته : فر از بیست دقیقه قبل گرم شود.
نکته : تناسب اندازه ی قالب با مقدار مواد رعایت شود.
نکته : در نیم ساعت اول اصلا درب فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد .
نکته : حرارت فرها باهم متفاوت است درنتیجه بعد از ۴۰ دقیقه تست خامی روی کیک انجام دهید و اگر پخته بود آن را از فر خارج کنید ،درغیر اینصورت تایم بیشتری به آن بدهید.

نوش جان😋

+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.