آشپزی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کدوحلوایی از خانواده ی صیفی جات است و دارای خواص بسیاری است از این رو درب سیاری از دسرها و کیک ها وحتی پیش غذاها جاباز کرده است.کدو حلوایی منبع غنی ویتامین A است و به لطافت و شادابی پوست بسیار کمک می کند همچنین به خاطر دارا بودن کاروتنوئیداز بروز سرطانهای مختلف پیشگیری می کند.
بتاکاروتن موجود در کدوحلوایی مانند یک ضدآفتاب طبیعی عمل کرده و از بدن در برابر اشعه ی آفتاب محافظت می کند.
همچنین کدوحلوایی دارای ويتامين C , فسفر،کلسیم ،منیزیم و سایر ویتامین های مفیدبرای بدن است. در این بخش از آشپزی دخترانه شما را طرز تهیه ی یک کیک خوشمزه بر پایه ی کدوحلوایی آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی :

تخم مرغ۳ عدد
آرد سفید۱/۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پوره ی کدو حلوایی۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده۱ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده۲ قاشق غذاخوری
شیرنصف پیمانه
روغن نصف پیمانه

طرز تهیه کیک کدو حلوایی :

مرحله اول :


ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کرده ،سفیده ها را با همزن به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا سبک شود و درصورت وارونه کردن از ظرف برنگردد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک اسفنجی


مرحله دوم :


سپس درظرف دیگری زرده ها را به همراه شکر آنقدر بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شوند .
حداقل ۲ الی ۳ دقیقه به هم زدن ادامه دهید .اینکار به نرم شدن بافت کیک و از بین رفتن بوی زهم تخم مرغ ها کمک می کند.


مرحله سوم :


حالا شیر و روغن را به ظرفی که در آن زرده ها و شکر را مخلوط کرده اید اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.
سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید و کم کم به مواد کیک اضافه کنید و فقط در حدی باهم قاطی کنید که مواد یکدست شوند .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک شارلوت


مرحله چهارم :


بعد از اضافه کردن آرد نوبت افزودن سفیده هاست که از قبل با همزن زده اید آنها را نیز مخلوط کرده و در آخرین مرحله کدو حلوایی ها را به همراه زعفران آب کرده به مواد کیک اضافه کنید و کمی مخلوط کنید .
حالا مواد کیک را در قالب متوسط که کف آن چرب و آردپاشی شده است به آرامي ریخته و مغز گردوها را روی سطح کیک بپاشید و درطبقه وسط فر به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در حرارت ۱۹۰ سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخت کیک کدوحلوایی را در ظرف مناسبی سرو کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان😋

نکته طلایی : برای تهیه ی پوره ی کدو حلوایی کافیست یک پیمانه از کدو حلوایی خام را به قطعات مکعبی کوچک ریز کرده سپس با نصف استکان آب و دو تا سه قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری شکر روی حرارت ملایم قراردهید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت باهم بپزند . وقتی که کدوها کاملا پخت و آب آن خشک شد حرارت را خاموش کرده و کدو حلوایی ها را در میکسر ریخته و یا با گوشتکوب آنها را له کنید.پس از سرد شدن کامل می توانید ازآن استفاده کنید.

  • نکته : بعد از اضافه کردن آرد و بکینگ پودر مواد را فقط در حدّ مخلوط کردن هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
  • نکته : در هنگام اضافه کردن گردوها آنها را با یک قاشق آرد مخلوط کرده سپس آرد اضافي را به کمک الک از گردوها جداکرده وبعد گردو را روی سطح کیک بریزید به این ترتیب گردوها سبک شده و روی سطح باقی می ماند همچنین پف کیک نمیخوابد.
  • نکته : پوره ی کدو حلوایی نباید آبدار باشد زیرا کیک را خمیری می کند.
  • نکته : فر از قبل گرم شده باشد.
  • نکته : تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
+1
1
+1
4
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه کیک کدو حلوایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *