آشپزی

طرز تهیه لازانیا با سس بشامل

آموزش پخت لازانیا

مواد لازم برای تهیه لازانیا :

لازانیای پیش پخت ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
رب ۲ قاشق غذا خوری
پنیز پیتزا ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زرچوبه، آویشنبه مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل :

آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه

طرز تهیه لازانیا :

ابتدا پیازرا خرد کرده وسرخ میکنیم،سپس گوشت چرخ کرده را به آن افزوده، کمی تفت میدهیم وزردچوبه را به آن میافزاییم تا بوی گوشت را بگیرد. سپس رب را به مواد قبلی اضافه میکنیم، کمی که تغییر رنگ داد قارچ ها را اضافه ميكنيم، اگر دوست داشتید سس آبدار داشته باشید،زیر شعله را کم کنید تا قارچ ها آب بیندازد درغیراینصورت با حرارت بالا سرخ کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پاستا پنه آلفردو مرغ و قارچ همراه با سس مخصوص

سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و درآخرین مرحله نمک وفلفل وآویشن را اضافه کنید، وپس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید تا مواد سرد شود.
برای تهیه سس بشامل درظرفی کره وآرد راکمی حرارت میدهیم وتندتند هم میزنیم که آرد نسوزد وقهوه ای نشود بعد شیر را آرام اضافه ميكنيم ودائم هم میزنیم تا سس یکنواختی داشته باشیم وموادگوله گوله نشود به محض قوام آمدن از روی حرارت برمیداریم.

بیشتر بخوانید : ترفندهایی طلایی برای داشتن پیاز داغ طلایی

در آخرین مرحله در ظرف پیرکس لایه های لازانیا که از چند دقیقه قبل درآب سرد قرار داده بودیم را میچینیم، ویک لایه پنیزپیتزا وسس روی آن ریخته و بعد لایه دوم الی آخر را میچینیم و روی آخرین لایه سس بشامل را در روی سطح مواد میریزیم. میتوانیم برای تزئین روی آن کنجد یا سیاهدانه بپاشیم وبه مدت 45 دقیقه درفر با حرارت 200 درجه سانتیگراد میگذاریم، اگر دوست داشتید سطح لازانیا هم طلایی وبرشته شود میتوانید پنج دقیقه نهایی شعله بالای فر را روشن کنید.

در صورت داشتن هرگونه سوال , سوالات خود را در قسمت نظرات مطرح کنید تا در سریع ترین زمان ممکن کارشناسان دخترانه به آن پاسخ دهند.

+1
6
+1
15
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

5 دیدگاه در “طرز تهیه لازانیا با سس بشامل

  1. parisa گفت:

    بسیار عالی سپاس

    1. صبا گفت:

      خیلی خوب بود مرسی

  2. مهلا چرمچی گفت:

    بسیار عالی

  3. بصیره ناصری گفت:

    خیلی خیلی عالی،

  4. ريحانه گفت:

    بسيار عالي بود ممنونح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *