آشپزی

طرز تهیه پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت :

مواد لازم :

خمیر پیراشکیبه میزان لازم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده۱ عدد متوسط
قارچ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱۸۰ گرم
فلفل دلمه ای متوسط۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پیراشکی گوشت :

در تابه کمی روغن ریخته وپیاز را تفت دهید ، کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه ،رب گوجه فرنگی اضافه کنید .
مواد را خوب هم بزنید وبعد از مخلوط شدن قارچ ها را اضافه کنید و درانتها فلفل دلمه ای را افزوده و نصف استکان آب به مواد اضافه کرده تا سس شما طعمدار و یکدست شود .وقتی آب اضافی آن خشک شد از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
حالا خمیر پیراشکی را با وردنه باز کنید و قالب بزنید وکمی از مواد را وسط خمیرگذاشته وکمی پنیر پیتزا روی آن ریخته و آن را بادست بپیچید و یا اگر قالب مخصوص پیراشکی دارید از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیراشکی سبزیجات


نکته : می توانید لبه های پیراشکی را کمی با آب مرطوب کنید تا خمير راحتتر بهم بچسبد و حین سرخ شدن باز نشود.
برای پخت پیراشکی می توانید آن را سرخ کنید و یا در فر قرار دهید .
سرخ کردن : در تابه ای روغن نسبتا زیادی بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط روغن داغ شود بعد کمی حرارت را کمتر کنید و پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید.
فر : سینی فر را کمی چرب کنید و پیراشکی ها را با فاصله درآن بچینید و با برس سطح پیراشکی را زرده تخم مرغ زده شده بزنید و روی آن کنجد بپاشید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید . اگر خواستید روی پیراشکی ها هم طلایی شود ۵ دقیقه نهایی گریل بالا را روشن کنید .
نوش جان😋

+1
3
+1
3
+1
1
+1
2
+1
2
+1
2
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.