پیراشکی گوشت :
مواد لازم :
خمیر پیراشکی | به میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۱ عدد متوسط |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۸۰ گرم |
فلفل دلمه ای متوسط | ۱ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه پیراشکی گوشت :
در تابه کمی روغن ریخته وپیاز را تفت دهید ، کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه ،رب گوجه فرنگی اضافه کنید .
مواد را خوب هم بزنید وبعد از مخلوط شدن قارچ ها را اضافه کنید و درانتها فلفل دلمه ای را افزوده و نصف استکان آب به مواد اضافه کرده تا سس شما طعمدار و یکدست شود .وقتی آب اضافی آن خشک شد از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
حالا خمیر پیراشکی را با وردنه باز کنید و قالب بزنید وکمی از مواد را وسط خمیرگذاشته وکمی پنیر پیتزا روی آن ریخته و آن را بادست بپیچید و یا اگر قالب مخصوص پیراشکی دارید از آن استفاده کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیراشکی سبزیجات
نکته : می توانید لبه های پیراشکی را کمی با آب مرطوب کنید تا خمير راحتتر بهم بچسبد و حین سرخ شدن باز نشود.
برای پخت پیراشکی می توانید آن را سرخ کنید و یا در فر قرار دهید .
سرخ کردن : در تابه ای روغن نسبتا زیادی بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط روغن داغ شود بعد کمی حرارت را کمتر کنید و پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید.
فر : سینی فر را کمی چرب کنید و پیراشکی ها را با فاصله درآن بچینید و با برس سطح پیراشکی را زرده تخم مرغ زده شده بزنید و روی آن کنجد بپاشید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید . اگر خواستید روی پیراشکی ها هم طلایی شود ۵ دقیقه نهایی گریل بالا را روشن کنید .
نوش جان😋