آشپزی

طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

پیراشکی سبزیجات :

پیراشکی غذایی خوش طعم ومناسب ذائقه ی ایرانی است و به ندرت کسی پیدا می شود که ازین غذای خوش طعم صرف نظر کند .
تنوع ترکیبات پیراشکی آنقدر گسترده است که همه ی افراد حتی گیاهخواران نیز می توانند از خوردن آن لذت ببرند.
می توانید ترکیبات این فست فود پرطرفدار را طبق ذائقه خود تغییر دهید .

آموزش های آشپزی بیشتری را ببینید :‌ طرز تهیه انواع غذا , دسر , کیک و شیرینی و..

مواد لازم برای تهیه پیراشکی سبزیجات :

خمیر پیراشکی به تعداد لازم
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
سویا۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی سفت۱ عدد
ذرت پخته شده ۱۰۰ گرم
جعفری تازه و خرد شدهچند ساقه
نمک وفلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغن گیاهی ( زیتون ،کنجد ،آفتابگردان)به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی سبزیجات :

ابتدا پیاز را کمی با روغن تفت دهید کمی که طلایی شد سویایی که از قبل خیس کرده اید و آب اضافی آن را گرفته اید بهمراه نمک وفلفل وزردچوبه و رب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
وقتی مواد یکدست وخوشرنگ شد به آن قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید قارچها سبک شود و درانتها فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و نصف استکان آب اضافه کنید تا مغز سویاها خوب بپزد ونرم و طعمدار شود .
وقتی مواد یکدست شد وآب اضافی آنها خشک شد از روی حرارت بردارید تا سرد شود و بعد جعفری ساطوری شده و گوجه فرنگی خردشده را به مخلوط اضافه کنید .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیراشکی گوشت , قارچ و پنیر


حالا خمیر پیراشکی را با وردنه باز کنید و قالب بزنید وکمی از مواد را وسط آن گذاشته وبا دست بپیچید و یا از قالب مخصوص پیراشکی استفاده کنید و در روغن گیاهی هر دوطرف آنها را سرخ کنید .
اگر میخواهید پیراشکی سالم تر و رژیمی داشته باشید آنها را درسینی فرکه از قبل با کمی روغن چرب شده است بچینید و با برس مقدار خیلی کم سطح پیراشکی ها را چرب کنید ودر صورت تمايل کمی کنجد یا سیاهدانه بپاشید.

حرارت فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه ودرطبقه وسط
نکته : اگر بخاطر وگان بودن ازین پیراشکی استفاده می کنید می توانید تخم مرغ موجود در خمیر را نیز حذف کنید.
نکته : برای طلایی شدن سطح پیراشکی ۵ دقیقه نهایی پخت گریل بالارانیز روشن کنید.
نوش جان😋

+1
3
+1
7
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.