آشپزی

طرز تهیه پیتزا پپرونی و قارچ با سس مخصوص

طرز تهیه پیتزا پپرونی و قارچ

مواد لازم برای ۴ نفر :

خمیر پیتزادر اینجا ببینید ( طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی )
پنیر پیتزا۴۰۰ گرم
فلفل دلمه نگینی خرد شده۱ عدد
سوسیس پپرونی حلقه شده۴ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
آویشنبه میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص :

پیاز کوچک۱ عدد
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی متوسط۱ عدد
نمک – فلفل – پودر سیرکمی
شکر۱ قاشق مربا خوری
سرکه۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا پپرونی و قارچ :

ابتدا خمیر پیتزا را روی سطح صاف به قطر نیم سانت باز کرده و بعد کف سینی که از قبل چرب شده خمیرپیتزا را قرار می دهیم .
بعد با سس مخصوص تمام سطح خمیر را با برس می پوشانیم .مقداری از پنیر پیتزا را روی سطح خمیر پخش کرده و بعد سوسیس ، قارچ ،فلفل دلمه ای را روی سطح خمیر می ریزیم در انتها باقی پنیر پیتزا را روی سطح خمیر می پاشیم وبعد ادویه آویشن را بر روی سطح خمیر به مقدار کم میریزیم .
دقت کنید که تمام قسمتهای خمیر بطور یکسان از تمام مواد داشته باشد تا یکنواختی خمیرحفظ شود و بافت یکدستی در انتها بدست بیاوریم .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان (فینگرفود)


طرر تهیه سس مخصوص :


ابتدا پیاز خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم وبلافاصله سیر را اضافه میکنیم کمی که بوی سیر بلندشد گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده واجازه می دهیم تا مواد به همراه نمک وفلفل و پودر سیر طعم بگیرد بعد شکر وسرکه را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و در آخر یک استکان آبجوش اضافه کرده ،وحرارت را کم میکنیم تا سس به قوام آید .
پس از به غلظت رسیدن سس شعله را خاموش میکنیم و اجازه می دهیم سس سرد شود.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیتزا گوشت چرخ کرده و قارچ

  • نکته ۱ : فر از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده باشد .
  • نکته ۲ : می توانید مقدار پنیر را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • نکته ۳ : حرارت فرها متفاوت است بنابراین بعد از بیست دقیقه خمیر را چک کنید ( با چنگال گوشه ای از خمیر را بالا داده وزیر خمیر را چک کنید اگر کمی طلایی شد پیتزای شما آماده است )
  • نکته ۴ : اگر دوست دارید خمیر لطیف وپنیرپیتزای شما کشدار شود یک ظرف آبجوش داخل فر قرار دهید تا بخار آب همزمان با پخت پیتزا آن را لطیف تر کند.
  • نکته ۵ : می توانید خمير را ابتدا به مدت پنج دقیقه در فر گذاشته تا نیم پز شود وبعداز فرخارج کرده کمی که سرد شد مواد را روی آن بریزیدو ۱۰ – ۱۵ دقیقه دوباره درفر بگذارید. نوش جان😋
+1
4
+1
13
+1
1
+1
3
+1
2
+1
1
+1
5

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.