بیشتر بخوانید : آموزش آشپزی | طرز تهیه انواع پیتزا و غذاهای ایرانی و فرنگی , دسر , کیک و شیرینی
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی :
آرد | ۳ تا ۳ و نیم پیمانه |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | نصف لیوان |
آب ولرم | نصف لیوان |
روغن زیتون یا کره | ۵۰ گرم |
زرد چوبه و آویشن و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی :
یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه را به همراه شکر ونصف لیوان آب ولرم مخلوط کرده وروی ظرف را می پوشانیم تا کف کند .حدودا ده دقیقه زمان برای به عمل آمدن خمیر مایه لازم است وشکر حکم تغذیه کننده را دارد و این کار را سرعت می بخشد.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیتزا پپرونی و قارچ با سس مخصوص
بعد شیر و تخم مرغ را اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم ودر انتها روغن را اضافه می کنیم ،حالا نمک را با آردمخلوط کرده و کم کم افزوده و هم میزنیم .
در انتها باید مواد را با دست ورز دهیم و از مقدار گفته شده آرد را بیشتر نکنیم چون خمیر سفت می شود و لطافتش را از دست می دهد.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه خمیر پیتزا فوری
در صورت تمایل میتوانید کمی زردچوبه و آویشن برای رنگ و عطر بیشتر به آرد اضافه کنید.
بعد قابلمه ای را گرم کرده اطرافش را کمی روغن میمالیم و چانه خمیر را داخل قابلمه گذاشته و در مکان گرمی قرار داده و رویش را با حوله می پوشانیم تا خمیر ور آید و حجمش دو برابر شود.
پس ازینکه خمیر حجیم شد میتوانید از آن برای پیتزا و پیراشکی استفاده کنید ،دقت کنید که اندازه ها دقیق و طبق دستور استفاده شود تا خمیر لطیفی بدست بیاورید.
نوش جان😋
من این دستور استفاده کردم عالی بود ممنون