آشپزی

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

بورک :

بورک یک غذای معروف درکشور ترکیه است که بعنوان پیش غذایی محبوب شناخته شده است .تنوع بورک پایش را در سفره ی صبحانه و وعده ی عصرانه نیز باز کرده است و طعم لذیذش آن را در بین مردم کشورهای دیگر نیز بسیار محبوب کرده است .
بورک را می توانيد بعنوان یک فست فود محبوب درمهمانی هایتان استفاده کنید و از طعم های گوناگونش لذت ببرید .
در این بخش از دخترانه قصد داريم که بورک گوشت و قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ :

خمیر یوفکا آماده۲۰ ورقه
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۱ عدد
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
نمک ، فلفل ،زردچوبه ، پودر سیربه میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ :

ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم بعد ادویه ها را به همراه رب و گوشت چرخ کرده به پیازها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنيم تا بوی زهم گوشت گرفته شود .
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد قارچ های خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و با حرارت کم تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازد و همراه گوشت چنددقیقه بپزند .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه بورک سبزیجات
پس از پخت گوشت و قارچ ،فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید .مواد را از روی حرارت بردارید تا سرد شوند .
بعد از خنک شدن مواد میانی بورک پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام مواد میزان یکسانی از پنیر داشته باشند.
حالا کمی ازموادبورک را در گوشه ی خمیر بریزید و آن را مثلثی بپیچید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
وقتی دو طرف بورک سرخ شد آن را درصافی قراردهید تا روغن اضافیش خارج شود.
بورکها را درظرف بچینید و با کمی سس کچاپ یا خردل تزیین کنید .نوش جان😋

  • نکته: می توانید سطح بورک را با کره و زعفران آب شده و کنجد تزیین کرده و آنها را در سینی فرکه از قبل چرب شده چیده و به مدت نیم ساعت بپزید .
  • نکته : مواد میانی نباید آبدار باشند چون خمیر یوفکا بازشده و مواد از آن خارج می شود.
  • نکته: قبل از پیچیدن بورک ها مطمئن شوید که مواد میانی کاملا سرد شده باشند.
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.